DOLAR 32,5128
EURO 34,9339
ALTIN 2435,81
BIST 9793,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü için hediye fikirleri Koçtaş’ta

    Sevgililer Günü için hediye fikirleri Koçtaş’ta
    14.02.2020
    A+
    A-

    Koçtaş, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini hediyelerle mutlu ederken aynı zamanda özel hissettirecek kalıcı bir hatıra bırakmak isteyenlere yüzlerce yaratıcı fikir önerisi sunuyor.

    Sevgililer Günü’nde “Ne hediye alsam?” sorusunun cevabı Koçtaş’ta… Hem sevdiklerini özel hissettirmek hem de uygun fiyatlarla evlerinde kalıcı bir hatıra bırakmak isteyenler için en kullanışlı hediye seçeneklerinin adresi bu sene de Koçtaş olacak.

    Sürpriz yapmayı sevenler Koçtaş’a

    Sevdiklerine kalıcı bir Sevgililer Günü hediyesi tasarlamak isteyenler için “kendin yap” hediye önerileri Koçtaş’ta… Kendi emekleri ile tasarladıkları bir hediye ile sevgilerini anlatmak isteyenler boyanabilir ahşap objelere hobi boyalarıyla yaratıcılıklarını yansıtabilirler. Tek renk bir kırlent kılıfının üzerine hobi kumaş boyaları ile istedikleri desenleri çizerek özel bir kırlent kılıfı tasarımı hediye etmek isteyenler de aradıkları her şeyi Koçtaş’ta bulabilirler.

    Baktıkça hatırlanacak hediyeler

    Duvar dekorasyonunun olmazsa olmazlarından olan tablolar, yaşam alanlarını güzelleştiren mumlar ve dekoratif objelerle sevgilisinin odasını süslemek isteyenler de yüzlerce seçeneğe Koçtaş’tan ulaşabilir.

    Özel hediyeler

    Sevdiklerine dekoratif bir saksıda kendi elleriyle tohum ekerek, sevgi gibi günden güne büyüyecek bir hediye vermek isteyenlerin de ilk adresi Koçtaş olacak.

    Sevdiklerinin ihtiyacına yönelik bir hediye vermek ya da sevdikleriyle keyifli anlar geçirmek isteyenler için saç bakım ürünleri, el aletleri, masa lambaları, küçük ev aletleri ve çok daha fazlası Koçtaş Kart avantajıyla, Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında…

    Dekoratif ürünleri kendi zevkinizle renklendirmek için Rich hobi boyaları 8,99 TL’den, evinize baharı getirecek bitkiler 9,99 TL’den, birbirinden farklı desenlere sahip kırlentler ise 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla Koçtaş’ta.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.