DOLAR 32,3372
EURO 35,1401
ALTIN 2240,87
BIST 8724,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü için sıradışı hediyeler EvimiTasarla. net‘in tasarım paketlerinde

    Sevgililer Günü için sıradışı hediyeler EvimiTasarla. net‘in tasarım paketlerinde
    05.02.2019
    A+
    A-
    Online iç mimarlık hizmetleri veren EvimiTasarla.net‘in “hediye et“ fikri ve özel tasarım paketleri, 14 Şubat Sevgililer Günü‘nde sevdiklerine alışılmadık bir hediye vermek isteyenler için ideal seçenekler sunuyor. Kullanıcılar, kendi belirledikleri tutarda veya tasarım paketi bazında hediye verebiliyor. Farklı bir hediye vermek için sitenin ana sayfasında ‘Hediye Et’ butonuna tıklamak ve süreci takip etmek yeterli. “Hediye Et“in yanı sıra EvimiTasarla. net‘te üç farklı tasarım paketi de yer alıyor.
    Duvar tasarımı paketi
    EvimiTasarla.net‘in “Duvar Tasarımı“ paketi; TV duvarı, yatak başı duvarı, kitaplık duvarı, antrelerde dresuar-portmanto duvarı gibi tek bir duvar bazında gerçekleştirilmesi istenen tasarımlar için uygun maliyetle pratik çözümler sunuyor. Çalışma sonunda kullanıcıya teslim edilen ürünler; ölçülü olarak projelendirilmiş duvar tasarımı (2D), alışveriş listesi (dresuar, kitaplık, tablo, yatakbaşı vb.) ve ürünlerin bir arada kullanımıyla kolaj haline getirilen esinlenme panosu. Çalışma kullanıcıya online teslim ediliyor, ancak bir revizyon hakkı ve EvimiTasarla ekibiyle iletişim hakkı da bulunuyor.
    Tazelenme paketi
    Sitenin ‘Tazelenme Paketi‘, mobilyalar değiştirilmeksizin mekandaki aksesuarların değişimi ve yenilenmesi, duvar boyası, zemin kaplaması ve ev tekstil önerileri için ekonomik ve pratik bir çözüm. Kullanıcıya teslim edilen proje ürünleri şöyle; ölçülü yerleşim planı, ürünlerin fiyat, kod ve adres bilgilerini içeren alışveriş listesi ve ürünlerin bir arada kullanımlarını gösteren kolaj niteliğindeki esinlenme panosu. Gönderim online yapılıyor, bir revizyon hakkı ve tasarım ekibiyle iletişim imkanı sağlanıyor.
    Hepsi bir arada paketi
    EvimiTasarla. net‘in ‘Hepsi Bir Arada Paketi‘ ise genel tasarım paketleri içinde en kapsamlı olanı. Mekanını tamamen yenilemek isteyenler, yeni bir eve taşınacak veya mobilyalarını tamamen yenileyecekler için ideal bir paket. Tasarlanan ürünler kullanıcıya ücretsiz kargoyla ulaştırılıyor. Teslim edilecek proje ürünleri ise şunlar: Ölçülü yerleşim planı, detaylandırılmış alışveriş listesi, ürünlerin bir arada kullanımlarını gösteren iki adet esinlenme panosu, mekana özel hazırlanmış 3D görseller ve tasarımcıdan kullanıcıya özel dekorasyon önerileri niteliğinde tasarımcı mektubu. Revizyon ve süreçte iletişim hakkı bu pakette de yer alıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.