DOLAR 32,5495
EURO 34,8987
ALTIN 2435,999
BIST 9767,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde aşkınızı Conrad İstanbul Bosphorus’ta tazeleyin

    Sevgililer Günü’nde aşkınızı Conrad İstanbul Bosphorus’ta tazeleyin
    19.01.2018
    A+
    A-

    Conrad İstanbul Bosphorus, bu Sevgililer Günü’nde sizi sevgilinizle unutamayacağınız anılar yaratmaya davet ediyor. Muhteşem bir akşam yemeği ve sürprizlerle dolu konaklama paketiyle aşk dolu bir “Sevgililer Günü” Conrad İstanbul Bosphorus ayrıcalığıyla sizleri bekliyor.

    Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul Boğazı’na hakim manzarası ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Conrad İstanbul Bosphorus, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konaklama paketi ve akşam yemeği ile çiftleri unutamayacakları anılar yaratmaya davet ediyor. Çiftlere özel iki alternatifin sunulacağı bu özel günde dileyen misafirler Sevgililer Günü Paketi’ni tercih ederek hem Sevgililer Günü yemeği hem de Conrad İstanbul Bosphorus’ta konaklama ayrıcalığını yaşarken; konaklama tercih etmeyen misafirler Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan akşam yemeğinin keyfini çıkarabilecekler.

    14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgililere romantik dakikalar yaşatacak “Sevgililer Günü Paketi” Executive odada, 1 gece, iki kişilik konaklamayı içeriyor. Paketin detayları bununla da bitmiyor. Sevgilinizle birlikte odaya adım attığınızda sizi köpüklü şarap, çikolatalı çilekler ve güne özel süprizler karşılıyor. Gece, Summit Bar&Terrace’ta Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan akşam yemeği “Love at First Bite” menüsü ile devam ediyor. Sevgililer Günü’nün ertesi sabahındaki kahvaltının da dahil olduğu bu çok özel paketin fiyatı 299 Euro + KDV’den başlayan fiyat avantajına sahip.

    Bugüne özel hazırlanan “Love at First Bite” menüsü ise akşam yemeği kutlamasına lezzet katacak bir dokunuş olarak ön plana çıkıyor. Çikolata ile kaplanmış çilek servisi ile başlayan menü, Kremalı Enginar, Istakoz Salatası, Mango ve Çarkıfelek Meyveli Granita gibi aşkınızı ısıtacak soğuk başlangıçlarla devam ediyor. Mantar, bal kabağı püresi ve kabakla servis edilen “İki kez pişirilmiş Dana İncik” aşkınıza lezzet katacak ana yemek olarak arzı endam ediyor. “Love at First Bite” menüsünün kapanışı ise damakta tatlı bir iz bırakan “Muz ve Hindistan Cevizli Creme Brulee” ile “Petits Fours ve Çikolata” oluyor. Conrad İstanbul Bosphorus’un romantik atmosferinde sunulacak iki kişilik Sevgililer Günü yemeğinin limitsiz yerli içki ve KDV dahil fiyatı 620 TL.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.