DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic

    06.02.2018
    A+
    A-

    Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, Sevgililer Günü’nde en şık hediyeyi seçmek isteyen herkese birbirinden zarif parçalarıyla muhteşem hediye önerileri sunuyor.

    Sevgililer Günü’nde stil sahibi şık bir parçayla sevdiklerinin gönlünde yer etmek isteyenler, Banana Republic’e davetli. Banana Republic’in kadın koleksiyonunda yer alan en iddialı ve zamansız parçalardan biri ikonik sloan pantolonlar, “power strech” özellikli kumaşlarıyla vücuda şekil veriyor. Düşük bel ve dar kesim özellikleriyle fit bir görünüm sunan sloan pantolonlar, sevgilisinin her güne ayrı bir tarz katmasını isteyenler için harika bir hediye alternatifi olmaya aday.

    Banana Republic’in vücut hatlarıyla mükemmel uyum sağlayarak göz alıcı kesimleriyle fark yaratan şık gömlek ve bluzlarının yanı sıra, inci detaylı aksesuarlardan biri de sevdiklerinizin unutamayacağı hediyeler arasına girebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.