DOLAR 32,5657
EURO 34,7364
ALTIN 2488,787
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde en özel hediye: L’Oréal Paris Paradise Maskara & Color Riche Ruj

    Sevgililer Günü’nde en özel hediye: L’Oréal Paris Paradise Maskara & Color Riche Ruj
    11.02.2020
    A+
    A-

    Sevgililer Günü çoğu kadının heyecanla beklediği ve hayalini kurduğu günlerden. Bu özel günde büyüleyici bir güzelliğe sahip olmak için ise makyaj büyük önem taşıyor. Özel ambalajı ile birçok kadının vazgeçemediği L’Oréal Paris Paradise Maskara ve sevgililer günü özel ambalajı, parlak ve ışıltılı yeni renkleri ile Color Riche Ruj, Sevgililer Günü’nde kadınlar için çok özel bir hediye seçeneği olurken, kadınların kendilerini mutlu etmeleri için de harika bir bahane sunuyor!

    L’Oréal Paris Paradise Maskara ile Güzelliğinizi Extra Hacimli Kirpikler İle Gözler Önüne Serin…

    Göz kamaştıran güzellik, etkileyici ve yoğun bakışlar… Hacimli, güçlü ve uzun kirpiklerin sırrı doğru maskarayı seçmekten geçiyor. Güçlü ve çarpıcı kirpiklerin vazgeçilmez maskarası L’Oréal Paris Paradise Maskara, Hint Yağı, Argan Yağı ve E Vitamini ile zenginleştirilmiş formülü, kremsi ve kaygan yapısı ile kirpiklerinizin gücüne güç katıyor. L’Oréal Paris Paradise Maskara, besleyici vitamin özütleri ile kirpiklere extra hacim veriyor, ezber bozuyor, bakışlarınızla imzanızı atmanızı sağlıyor.

    Kusursuz Bir Nude Görünüm İçin: Color Riche Nude

    Özel tasarımlı L’Oréal Paris Color Riche Shine Ruj’un nude rengi ile makyajın keyfini süreceksiniz. Color Riche Nude rengi ile daha dolgun görünen dudakların sırrını verirken, ultra konforlu uygulaması ile dudaklarınıza duyusal bir tecrübe yaşatacak. Bağımlılık yaratan ve mükemmel bir konfor sunan L’Oréal Paris Color Riche, dudaklara kusursuz görünüm sunuyor.

    Tek seferde, nefes kesen çarpıcı bakışlara kirpiklerinizi hazırlayan, kirpiklere verdiği hacimle bağımlılık yaratan Paradise Maskara ve dudakları daha çekici bir görünüme kavuşturan, pigmentasyon içeren formülü sayesinde tek hamlede kolayca sürülen Color Riche makyajınızı tamamlamamızı sağlıyor, aynı zamanda Sevgililer Günü makyajının da vazgeçilmezi oluyor.

    Üstelik L’Oréal Paris Paradise Maskara ve Color Riche, kalbinizi çalacak özel ambalajı ile şimdi en dikkat çekici haliyle!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.