DOLAR 32,5825
EURO 34,8344
ALTIN 2417,103
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde özel indirimler Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ta

    Sevgililer Günü’nde özel indirimler Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ta
    30.01.2018
    A+
    A-

    Sevdiğine kusursuz olanı yakıştıranların tercihi Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, Sevgililer Günü’nde birbirinden şık hediye seçeneklerini avantajlı şekilde alma imkanı sunuyor. Mağazalarda uygulanan net yüzde 50 indirime ek olarak 2 ürün alana artı yüzde 10, 3 ve üzeri ürün alana artı yüzde 20 indirim uygulanıyor. Seçkin duruşuyla göz dolduran parçalar arayanlar, İtalyan kumaşlarla hazırlanan gömlekler ve göz dolduran trikoları tercih edebilir. Klasiklerden vazgeçmeyenler için kravat, kol düğmesi ve mendilden oluşan aksesuar setleri doğru seçim olabilir.

    Sevgililer Günü’nde ayrıcalıklı bir hediye arayanlar için bu yıl da Abdullah Kiğılı Exclusive Cut pek çok seçenek sunuyor. Üstelik Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ta Sevgililer Günü dönemine özel net yüzde 50 indirime ek olarak 2 ürün alana artı yüzde 10 indirim, 3 ve üzeri ürün alana artı yüzde 20 indirimlerim uygulanıyor.

    İtalyan kumaş gömlekler ve organik liflerden şık trikolar

    Kiğılı markasının 80 yıllık deneyimini yansıtan, Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, terzi dikim hassasiyetini taşıyan kusursuz işçiliğiyle, özgün ve seçkin bir tarz sunuyor. Sınırlı sayıda üretilen İtalyan kumaşlarla hazırlanan gömlekler ile farklı renk ve model alternatifleriyle sunulan trikoların her biri göz dolduruyor. Tamamen organik liflerle üretilen kumaşların kullanıldığı bu parçalar, hem şık bir duruş hem de terletmez, ütü istemez gibi inovatif özellikleriyle konfor sağlıyor.

    Akılda kalıcı detaylar için aksesuar setleri

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ın aksesuar setleri, hediye tercihini klasik seçimlerden yana kullananlar için çok uygun. Bu setler, kravat, mendil olarak ikili veya kravat, kol düğmesi, mendil şeklinde üçlü olarak sunuluyor. Aksesuarların tümü en kaliteli malzemeler ve kumaşlarla hazırlanıyor.

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut hakkında

    2006 yılından bu yana hizmet veren Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, Kiğılı’nın erkek giyimindeki 80 yıla yaklaşan tecrübesi ile seçkin tarzı buluşturuyor. Kişiye özel ölçü seçenekleri, organik liflerden sınırlı sayıda üretilen kaşmir ağırlıklı özel kumaşları ve terzi hassasiyeti sunan kusursuz işçiliğiyle Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, özgün ve şık bir stilin anahtarı oluyor. 8 şehirdeki 18 Abdullah Kiğılı mağazası ve abdullah.kigili.com adresinde müşterilerine hizmet veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.