DOLAR 32,4291
EURO 34,4464
ALTIN 2486,801
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde Victorinox’tan şık hediyeler

    Sevgililer Günü’nde Victorinox’tan şık hediyeler
    08.02.2018
    A+
    A-

    Şubat’ı anlamlı kılan Sevgililer Günü’ne az bir zaman kaldı. Sevgilinize veya eşinize hediye arayışında zorlanıyorsanız Victorinox bu konuda size birbirinden şık çözümlerle sesleniyor. Orijinal hediye alternatifleri bulunan Victorinox, Sevgililer Günü’nde hem sizi hem de sevgilinizi mutlu edecek.

    Victorinox’un Sevgililer Günü’nde hediye arayışında olanlara ilk çözümü, markanın amiral gemisi konumunda bulunan çakıları oluyor. Geniş renk skalası bulunan Victorinox çakılar, 33 farklı fonksiyona kadar çıkıyor. Ömür boyu saklanacak ve işlevselliği kaybolmayacak bir hediye olan Victorinox çakılar Sevgililer Günü’nde sevgiliniz ya da eşiniz için uzun ömürlü en ideal hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

    Kadınlar için özel tasarlandı
    Victorinox çakılarının kadın kullanıcılar için yeniden dizayn edilmiş hali SwissCard eşinizin her zaman yanında taşıyacağı hediye olacak. Kredi kartı boyutunda olan SwissCard; büyüteç, cam törpü, cetvel, cımbız, kürdan, makas, toplu iğne, iki farklı tornavida, tükenmez kalem ve iki farklı boyutta yıldız tornavida fonksiyonlarına sahip. SwissCard kullanışlı ve şık bir hediye alternatifi olarak da dikkat çekiyor.

    Sık seyahat edenlere özel
    Çakı ve bıçak üreticisi kimliğiyle öne çıkan ve tüm dünyada kullanılan Victorinox, şık ve kullanışlı valizleri ile de dikkat çekiyor. Red Dots ödüllü Victorinox Spectra 2.0 valizler Sevgililer Günü’nde seyahat edecekler için farklı ve kullanışlı bir hediye arayışında olanlara özel seçenekler sunuyor. Çift bölmeli valiz, geniş alanında eşyaları taşırken, daha küçük eşyaları ön bölmesinde bulunan işlevsel gözlerde muhafaza ediyor. Kırmızı, siyah, krem, gri, lacivert ve beyaz renk seçenekleri bulunan Spectra 2.0, sık seyahat edenlerin tüm yükünü taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.