DOLAR 32,6129
EURO 34,7832
ALTIN 2491,634
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’ne özel romantik kampanya Dedeman İstanbul’da

    Sevgililer Günü’ne özel romantik kampanya Dedeman İstanbul’da
    02.02.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un merkezinde tarihi ve kültürel lokasyonlara yakınlığı ile misafirlerinin beğenisini kazanan Dedeman İstanbul, Sevgililer Günü’nde çiftleri değişmeyen kalitesi ve misafirperverliği ile ağırlamaya hazırlanıyor. Dedeman İstanbul bünyesinde yer alan spa merkezinde Sevgililer Günü’ne özel VIP SPA paketleri ve geceye özel konaklama paketleriyle çiftlere romantik saatler vaat ediyor.


    Aşıkların şehri İstanbul’un en merkezi lokasyonunda deniz manzaralı süitleriyle hizmet veren Dedeman İstanbul, bu Sevgililer Günü’nde çiftlere ayrıcalık dolu bir gece yaşatmayı hedefliyor. Keyif ve konfor eşliğinde aşk dolu zaman geçirmek isteyen çiftlere özel konsept spa paketleri sunan Dedeman İstanbul, çiftleri yılın yorgunluğunu atacağı yenilenme ile dolu bir geceye hazırlanıyor.

    Romantik Güne özel kampanya
    Dedeman İstanbul Gayrettepe’de romantizm dolu bir gün için çiftlere özel Grand Delüks oda ve VIP SPA paketini kampanyalı fiyatıyla sunuyor.  Sevgililer Gününe özel VIP SPA kampanya içerisinde; 2 kişilik jakuzi, sınırsız mini bar, meyve, çerez ikramları,1 şişe kırmızı veya beyaz şarap, 2 kişilik 50 dakika masaj yer alıyor.

    Her detayın incelikle düşünüldüğü kampanya ile çiftler hem özel bir gece ile aşklarını tazeleyecek hem de şehrin kalabalığından uzaklaşıp romantik bir gün geçirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.