DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgilinizi NUXE Prodigieux serisi ile şımartın

    Sevgilinizi NUXE Prodigieux serisi ile şımartın
    23.01.2018
    A+
    A-

    Kadınların içgüdülerinden doğan güzelliği, doğadan aldığı ilhamla buluşturan Fransa’nın lider dermokozmetik markası NUXE, Sevgililer Günü için sizi benzersiz hediye seçeneklerini keşfetmeye çağırıyor.

    İlk defa NUXE tarafından yaratılan ve 2017 yılında formülü yenilenen çok amaçlı kuru yağ Huile Prodigieuse® ve onun efsanevi kokusunu taşıyan ikonik bakım ürünleri ile Prodigieux® serisi, Sevgililer Günü’nde sevgilinizi şımartacak lüks bir deneyim vadediyor.

    Bu yıl 25. yaşını kutlayan %98,1 doğal içeriğindeki Huile Prodigieuse® mucizesi, içeriğindeki 7 değerli bitkisel yağ (Tsubaki, Argan, Hodan, Fındık, Tatlı Badem, Macadamia ve Kamelya) sayesinde tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor, onarıyor ve yumuşatıyor, sevgilinize de tek bir ürünle kendinizi muhteşem hissetmenin keyfini sürmek düşüyor. Ürünün altın parıltılarıyla zenginleşen kardeşi Huile Prodigieuse® Or ise, ışıldayarak tüm dikkatleri üzerine toplamayı seven kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

    Huile Prodigieuse® ‘nün feminenliği çağrıştıran sıcak kokusunu taşıyan Prodigieux®serisinde ise, mucizevi cazibe Prodigieux® vücut sütü, ikonik yağın bileşenleri 6 değerli yağı 8 saat nemlendirme özelliğiyle buluşturuyor, geride karşı konulmaz, ipeksi bir ten bırakıyor. Prodigieux® duş yağı ise, duş seanslarını bir keyfe dönüştürüyor, temizlerken etkili bir nemlendirme sağlıyor.

    Huile Prodigieuse®‘ün arzu uyandıran kokusuna hayran olanların vazgeçilmezi Prodigieux® parfüm, 50 ml’lik şişesiyle günün her anı çantada taşınabiliyor, gizemli bir cazibeye göz kırpıyor.

    Yaz mevsiminin tene verdiği o sağlıklı ışıltıyı kış aylarında da korumak isteyenlerin imdadına ise, hafif ışıltısı ve bronz tonlarıyla Poudre Eclat Prodigieux® Çok Amaçlı Bronzlaştırıcı Pudra yetişiyor.

    Sevgililer Günü’nde sevgilinize hediye edeceğiniz Prodigieux® serisinden bir ürünle onu Fransız kadınlarının içgüdülerden doğan cilt bakım sırlarıyla tanıştırın. Cildinize özen göstermekle yetinmeyen, duyulara hitap eden dokular ve büyüleyici kokular ile her cilt bakım seansı bir kendini şımartma ritüeline dönüşsün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.