DOLAR 32,5314
EURO 34,9182
ALTIN 2438,987
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgiliye en güzel hediye: Honor 10 Lite

    Sevgiliye en güzel hediye: Honor 10 Lite
    07.02.2019
    A+
    A-

    Teknolojiyi, modaya ve gençlerin ihtiyaçlarına adapte eden vizyoner ürünlerin yaratıcısı Honor’ın yeni cep telefonu modeli Honor 10 Lite, 14 Şubat Sevgiler Günü’nde alınabilecek en güzel hediyelerden biri olarak ön plana çıkıyor. 24 MP ön kamerası ve yüzde 90’ı aşan ekran gövde oranı ile ön plana çıkan Honor 10 Lite, geleneksel kalıpları yıkarak moda ikonu olmayı hedefliyor.

    Teknolojiyi, modaya ve gençlerin ihtiyaçlarına adapte eden vizyoner ürünlerin yaratıcısı Honor’ın geçtiğimiz hafta satışa sunulan yeni tasarımı Honor 10 Lite, şık tasarımı, gelişmiş ve yapay zeka destekli ön kamerası, yüzde 90’ı aşan gövde ekran oranı ve onlarca farklı güzelleştirme efekti ile Sevgililer Günü’nün en güzel hediyesi olacak.

    Tam bir özçekim telefonu olarak adlandırılan, teknoloji ve tasarım harikası Honor 10 Lite, yapay zeka destekli kamerası, uzun gece pozlama, farklı tasarım ve efekt özellikleri ile dikkat çekiyor. Özçekim tutkunları için geliştirilen telefonun, 5 farklı ışık efekti ve AI kamerasının sunduğu kişiye özel cilt düzeltme, cilt tonu ayarı, sivilce kaldırma, yüz zayıflama, ışık ve gölge efekti, yağlı parlama giderme, göz büyütme, göz torbaları kaldırma, gözleri parlatma ve diş beyazlatma efektleri bulunuyor. Honor 10 Lite’ın özellikleri bununla da kalmıyor, uzun süre pozlama özelliği sayesinde tripod kullanmadan sevgilinizle en güzel gece fotoğraflarını çekmenizi sağlıyor.

    Işık füzyon ve pozlama telafisi teknolojisine sahip yeni model, hem gündüz hem de gece koşullarında üstün bir özçekim deneyimi sunuyor. 24 megapiksel ön kamera ile cilt düzeltme, cilt tonu ayarı gibi birçok efekt ile hem kişisel hem de grup özçekimlerinde en iyi sonuçları almanızı sağlıyor. Süper gece çekimi moduyla uzun süreli pozlama sağlayan Honor 10 Lite, görsellik açısından da mükemmel bir Sevgililer Günü hediyesi olmaya aday.

    Farklı bir Sevgililer Günü hediyesi için Honor 10 Lite, Çift Yapay Zekalı 24 megapiksel ön kamerası, damla çentikli neredeyse çerçevesiz ekranı ve EMUI 9.0 desteği ile sevgilinizle birlikte çekeceğiniz sayısız özçekim pozları için sizi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.