DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgiliye en özel hediye Vakko’dan

    Sevgiliye en özel hediye Vakko’dan
    19.01.2018
    A+
    A-

     

    Ayrıcalıklı bir yaşam tarzı sunan Vakko, Sevgililer Günü’nde de farklı zevklere hitap eden, birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.

    Vakko Kadın koleksiyonunda yer alan zengin ürün seçeneklerinin yanı sıra eldivenden atkıya, cüzdandan kolyeye, küpeden bilekliğe zarif ve şık aksesuarlar Sevgililer Günü’nde kadınlara hediye edilecek ürünler olarak öne çıkıyor. Her biri bir sanat eseri gibi usta ellerde üretilen birbirinden zarif desen, model ve renk seçenekleriyle moda dünyasının en zengin eşarp koleksiyonu olan Vakko Eşarp, Vakko kalite ve şıklığının yansıması sofistike stilin anahtar parçası Vakko Monogram çantalar Sevgililer Günü’nün de en prestijli hediye seçenekleri olarak dikkat çekiyor.

    Zamansız Şıklığından taviz vermeyen erkeklerin Sevgililer Günü hediyesi Vakko Erkek’ten

    Şıklığından ve kalitesinden ödün vermeyen Vakko Erkek’in, kol düğmesi, kravat, gömlek ve mendil gibi zengin seçkileriyle stil sahibi erkekler için Sevgililer Günü hediye alternatiflerine yön veriyor.

    İz bırakan tatlar…

    Mutluluğu paylaşıma açan klasikleri ve Sevgililer Günü’ne özel lezzetleri ile Vakko Chocolate birbirinden farklı aromaları ile zengin bir dünya sunan Vakko Coffee Atelier ve çay ritüelini Vakko dokunuşuyla yepyeni bir boyuta taşıyan Vakko Tea Atelier Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize damaklarda iz bırakacak lezzetler sunuyor.

    Büyüleyici Notalar

    Zengin notaları, karşı konulmaz bir zarafet ile birleştiren kadın parfümü Vakko Infiniti for Her, modern koku kodlarını kendine özgü zarafetiyle yorumlayan Vakko Eau de Cologne, sevdikleriniz için kokunun nostaljik dünyasına büyüleyici bir yolculuk vadediyor.

    Vakko Home’dan Sevdiklerinize özel hediyeler

    Vakko’nun çok yönlü tasarım çizgisini evlere, bahçelere ve teknelere taşıyan Vakko Home, Sevgililer Günü’nde yaşam alanlarını zamansız Vakko şıklığı ile tamamlayan zarif ve işlevsel hediye seçenekleri sunuyor.

    Vakko’nun lüks dokunuşu ile hayat bulan hediyeler, kalplere dokunacak zarif sunumları ile Vakko’larda Sevgililer Günü’nü karşılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.