DOLAR 32,5343
EURO 34,884
ALTIN 2488,65
BIST 9571,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgiliye özel hediye seçenekleri Koton’da

    29.01.2018
    A+
    A-

    Sevgililer Günü yaklaştıkça kadınların hediye telaşı da artıyor. Bu yıl da erkek arkadaşına, nişanlısına, eşine ne hediye alacağını düşünenler için Koton, erkek koleksiyonundan en özel parçalarla geniş bir hediye seçeneği sunuyor.

    Koton, Sevgililer Günü yaklaştıkça hediye telaşına giren kadınları bu yıl da aradıkları en özel hediyelerle buluşturuyor. Casual gömleklerden yumuşak dokulu triko parçalara, takım elbiselerden parfüme birbirinden özel hediye seçenekleri Koton Mağazalarında sizleri bekliyor.

    Şehirli erkeğin modern stili

    Koton Erkek Koleksiyonu, İtalyan kumaşlardan üretilen dar kesim, küçük ekose desenli takımlar, hareket özgürlüğünü kısıtlamadan vücudu saran stilde kullanılan palto ve ceketler, casual gömlekler ve dikkat çeken triko parçalarının karışımıyla yeni bir modern stil sunuyor. Koleksiyonda kırmızı, bordo, hardal, bej ve çikolata kahverengisi gibi sıcak renklerin yanı sıra deniz mavisi, yeşil, haki, siyah gibi soğuk renklerin kullanıldığı tasarımlar yer alıyor.

    Koleksiyonda yer alan triko parçalar ise yumuşak dokuları, halat dikişleri ve kabartma baskılar gibi alışılmışın dışında tasarlanan figürlerle dikkat çekiyor.

    Sevgilinin kokusu

    Parfümden vazgeçemeyen erkekler için de hediye seçeneği sunan Koton, Green Hunter ve Limitist’in etkileyici kokusu kadınların dikkatini çekiyor. Bergamot’un ışıltılı notaları ile açılan Limistist, tarçın, karanfil ve safranın lüks notalarıyla birleşerek ihtişamlı ve gizemli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Turunçgil notalarıyla başlayıp, amber ve paçuli ile sonlanan Green Hunter ise, günlük hayatta spor giyimi seçen erkeklerin tercihleri arasında yer alıyor.

    14 Şubat’a Özel Tasarımlar

    Koton Erkek Koleksiyonu, Sevgililer Günü’ne özel tişört tasarımlarıyla en romantik hediye seçeneklerini oluşturuyor. İki farklı modelden oluşan 14 Şubat özel tasarımı tişörtler kalp ve Fransızca ‘aşk’ yazılı modelleriyle dikkat çekiyor.

    Aksesuar Sevenler de Koton’da

    Günlük giyimin en özgür halini erkek modası ile buluşturan Can Bonomo Koleksiyonunun vazgeçilmez parçası takılar da Sevgililer Günü hediye alternatifleri arasında. Zincir, bileklik, kolye, siyah boncuklu kolye ve yüzük bu koleksiyonun fark yaratan parçalarından.

    Koton Erkek Koleksiyonu, seçili Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.