DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevilen çizgi kahraman Doru ve Arkadaşları İstMarina AVM’de

    Sevilen çizgi kahraman Doru ve Arkadaşları İstMarina AVM’de
    30.05.2019
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde eğlence devam ediyor. Sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunan İstMarina AVM bu hafta sonu yine birbirinden eğlenceli etkinlikleri çocuklarla buluşturuyor.

    TRT Çocuk kanalının sevilen kahramanı Doru ve arkadaşları, 01 – 02 HazSevilen çizgi kahraman Doru ve Arkadaşları İstMarina AVM’deran tarihleri arasında İstMarina AVM’ye geliyor. Şarkı, oyun ve sürprizlerle dolu aktivitelerle eğlenceye doymaya hazırlanan çocuklar unutulmaz iki gün geçirmeye hazırlanıyor. İstMarina AVM’de kurulacak özel sahnede en eğlenceli gösterilerini sergileyecek olan ünlü çizgi kahramanları, şovlarının ardından çocuklarla sohbet ederek sürpriz etkinlikler de gerçekleştirecek. Unutulmaz bir hafta sonu yaşamaya hazırlanan çocuklar, gösteri sonunda sevdikleri çizgi kahramanları ile tanışarak fotoğraf çektirme şansına da sahip olacak.

    Cumartesi ve Pazar 14.00 – 16.00 – 18.00 seansları arasında gerçekleşecek heyecan dolu gösteriye tüm çocuklar ücretsiz katılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.