DOLAR 32,5637
EURO 34,7422
ALTIN 2488,839
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde

    Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde
    02.01.2018
    A+
    A-

    Kaliteli ve şık ortamı ile İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından biri olan Gina, yeni lezzetleri ile İtalyan mutfağını keşfe davet ediyor.

    İstanbul’un sofistike İtalyan restoranı Gina, mevsime özgü malzemelerle hazırladığı yeni menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Hizmet ve ürün kalitesiyle “İtalyan Konukseverliği” (Marchio Ospitalità Italiana) sertifikasına sahip restoranlardan biri olan Gina, klasik ve alışılmışın dışında tatları aynı menüde buluşturuyor.

    Geleneksel İtalyan mutfağını kendine özgü yorumu ile sunan Gina, menüsündeki çeşitlilikle farkını ortaya koyuyor. Menünün iştah kabartan yeni ürünlerden Linguine Al Germe Di Grano’da buğday rüşeymi linguine ve deniz tarağı eşsiz bir uyum yakalarken; menüye yeni eklenen Risotto Porcini Animelle E Nocciole İtalyan mutfağı tutkunlarının damak zevkine hitap ediyor. Porcini mantarı, uykuluk, fındık ve limon aynı lezzette buluşuyor.

    Yenilenen menüde deniz ürünleri sevenlerin beğenisine sunulan Dentice Con Lenticchie Nere, ızgara sinarit, siyah mercimek ve deniz börülcesinden oluşuyor. Bir diğer deniz ürünü lezzeti Ombrina Finocchi Gratinati, Zucca E Vongole’de ise; buharda pişmiş kaya levreği, rezene gratin, balkabağı püresi ve vongole aynı tabakta buluşuyor.

    Gina; şık dekorasyonu, sıcak ortamı ve zarif sunumlarıyla yepyeni lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.