DOLAR 32,5996
EURO 34,8349
ALTIN 2492,173
BIST 9502,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şevval Sam sıradışı oyunculuğu ile büyüledi

    Şevval Sam sıradışı oyunculuğu ile büyüledi
    17.04.2018
    A+
    A-

    Başrollerini Şevval Sam, Murat Kılıç, Emrah Kolukısa ve Rıza Sönmez’in paylaştığı, Erkan Can ve Ercan Kesal’ın konuk oyuncu olarak yer aldığı Para’nın Kokusu 37. İksv Film Festivali kapsamında Beyoğlu Sineması’nda görücüye çıktı. Yapımcılığını Bilal Bağcı, yönetmenliğini ise Ahmet Boyacıoğlu’nun üstlendiği film, izleyenlerden tam not alırken Şevval Sam performansı ile seyirciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Gösterime dizi setinden yaklaşık 20 dakikalık bir gecikmeyle yetişen Sam, “İstanbul trafiğinde bir yerden bir yere gidebilmek için uçmak gerekiyor. Gece gündüz fark etmiyor.” diyerek apar topar salona geçerel gösterimdeki yerini aldı.

    Gösterimin ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Sam; “Yurt dışında son derece olumlu tepkiler aldık. Türkiye’de de bu filme layık olduğu değerin verileceği konusunda inancımız tam. Bugün bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler.” ifadelerini kullandı. Müzeyyen Müzikali ile gönüllerin pasını silen, Yasak Elma’daki rolü ve performansı ile herkesi şaşırtmayı başatan Şevval Sam, Paranın Kokusı ile sinemadaki iddiasını da bir kez daha ortaya koymuş oldu.

    Ankara’nın bir kenar mahallesinde yaşayan taksi şoförü Mehmet, kahve işletmecisi Metin ve işsiz gazeteci Adnan filmin kahramanları. Mehmet taksisine binen insanların karıştığı kanun dışı işleri arkadaşlarına anlatınca taksiye bir kamera koyuyorlar. Ankara’ya çapkınlığa gelen zengin bir iş adamına ait kayıt, şantaj ile para almalarını sağlıyor. Kahramanlarımız bu para ile yakın çevrelerindeki insanlara yardım ediyorlar. Mehmet’ın apartmanına taşınan Melek ile Mehmet arasında yakın bir ilişki gelişiyor. Ancak ‘Hanımefendi’ tarafından yönetilen, mafya-derin devlet olarak tanımlanabilecek bir örgüte ait bir dosya takside unutulunca, bir kenar mahalle komedisi olarak başlayan öykü, beklenmedik bir yöne evriliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.