DOLAR 32,5908
EURO 34,8714
ALTIN 2492,109
BIST 9693,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspress konser turnesi başladı

    Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspress konser turnesi başladı
    10.12.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk kadın rock şarkıcısı, sahne şovları ve cesareti ile efsaneleşmiş Seyyal Taner, yine bir başka efsane Kurtalan Ekspres ile konser turnesine başladı.

    Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres, konser turnesine Karadeniz Zonguldak’danbaşladı. Türkiye’nin ilk kadın rock müzik şarkıcısı ünvanlı Seyyal Taner,6 Aralık’ da Kurtalan Ekspres ile Bartın Kültür Merkezin’de konser verdi. Ardından 7 Aralık EreğliKültür Merkezi’nde Şiirimin Dili“ parçasında, “15 Kadın Bağlamacı “ile birlikte müzikseverlere unutulmaz saatler yaşattı.

    Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspes 21 Aralık Kocaeli Hayal Kahvesi’nde, 22 Aralık İstanbul Emaar Hayal Kahvesinde sevenlerinin karşısına çıkacak.

    Yılbaşında İzmir de Kaya Resort otelde sahne alacak olan Seyyal Taner ve Kurtulan EkspresTürkiye’ nin birçok bölgesindeki Kültür Merkezlerinde konser verecekler.

    Yıllardır konserler veren Seyyal Taner, sahnede olmanın ve sevenleri ile buluşabilmenin çok heyecan verici olduğunu ve aynı kuşak temsilcisi Ahmet Güvenç ve Kurtalan Ekspres ile birlikte olmanın kendisine ayrıca çok büyük bir güç verdiğini vurguluyor. Sahnede bitmeyen enerjileri ve repertuarları ile yeni kuşak sanatçılara örnek olan Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres,geçmişte hit olmuş tüm parçaları birlikte söylemekten zevk aldıklarını ifade ediyorlar.

    Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres, konser turnelerine gençlik festivalleri, üniversiteler ve konser mekanlarında devam edecekler..

    Seyyal Taner’in sesinden rock klasiklerini, Kurtalan Ekspres’in sound’uyla dinleyebileceğiniz konser turneleri bütün sene boyunca Türkiye nin ve Avrupa nın birçok ülkesinde devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.