DOLAR 32,5989
EURO 34,8161
ALTIN 2493,226
BIST 9473,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Shake Shack’ten eşsiz Custard & Concrete deneyimi

    12.12.2018
    A+
    A-
    Dünyanın en lezzetli hamburgerini “yolüstü hamburgercisi” konsepti ile Türkiye’ye getiren New York’un ünlü gurme hamburgercisi Shake Shack, her zevke hitap eden custard ve concrete çeşitleriyle de adından söz ettiriyor. Her gün taze olarak hazırlanan, birbirinden renkli ve lezzetli custard ve concreteler yaz kış demeden bambaşka bir dondurma deneyimi sunuyor.
    Vanilya ve çikolatalı çeşitleriyle sunulan custard, yoğun ve krema kıvamında, mısır şurubu kullanılmadan yağsız sütle hazırlanıyor. Concrete ise özel custard dondurması ve Shake Shack’e özel lezzetlerin birleşmesinden oluşuyor. Çikolatalı custard, fudge sos, çikolatalı trüf kurabiye, çikolata parçacıkları ve çikolata granülleriyle hazırlanan “Shack Attack” çikolata tutkunlarının favorisi olmaya aday. Meyve esintileri sevenler için ise vanilyalı custard, çilek püresi, taze muz ve kurabiye parçacıklarında oluşan “Çilek & Muz Triffle” öne çıkıyor. Bunların dışında, farklı şubelerin kendilerine özel concrete çeşitleri de bulunuyor.
    Vadi İstanbul Shack Shack’e gidenler vanilyalı custard ve red velvet kek parçacıklarıyla hazırlanan “Red Velvet”ı deneyebilir. İstinye Park’a özel “Boğaz Esintisi” içerisinde ise vanilyalı custard, Divan’dan tuzlu ballı makaron, taze muz ve krema kıvamında yer fıstığı bulunuyor. Akasya AVM’deki Shacke Shack’te ise vanilyalı custard, çilek püresi ve Divan’dan acıbadem kurabiyesi ile hazırlanan “Acıbadem” dikkat çekiyor.

    Hot Chick’n lezzetine devam

    Shake Shack’in efsanevi burgerlerle dolu menüsüne geçtiğimiz aylarda kısıtlı bir süre için katılan Hot Chick’n, gördüğü ilgi karşısında mağazalarda servisinin devam etmesine karar verildi.
    Klasik tavuk burgerlerden farklı olan, aç olmasanız bile sizi çılgına çevirecek Hot Chick’n, organik tavuk göğsünün tereyağında marine edilip, özel Shake sosunda kızartılması ve sonrasında iki çeşit biber ile baharatlandırılmasıyla ve üzerine Louisana usülü sıcak soslu lahana salatası ve karışık turşu eklenmesiyle yapılıyor. Hot Chick’n, aynı zamanda Shake Shack’in kurulduğu günden beri ürettiği eşsiz patates ekmeği ile servis ediliyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.