DOLAR 32,5875
EURO 34,8173
ALTIN 2418,813
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sharpie ile annenize özel eşsiz bir hediye tasarlayın

    Sharpie ile annenize özel eşsiz bir hediye tasarlayın
    30.04.2018
    A+
    A-

    Anneler Günü’nde yaratıcılık konuşacak, en özel hediyeler annelerin olacak. Zengin ve canlı renklere sahip Sharpie Fine kalemlerle yapılan eşi benzeri olmayan tasarımların süslediği en anlamlı hediyeler bu yıl da annelere verilecek. Sharpie Fine kalemlerle hayal gücünün sınırları ortadan kalkacak ve bardaktan tişörte, buzdolabından duvarlara, ahşaptan kumaşa kadar her yüzeye kalıcı tasarımlar yapılacak

     

    Sharpie Fine kalemler, bir kalemden fazlası olduğunu özel günlerde de kanıtlamaya devam ediyor. 24’ten fazla renk seçeneği bulunan Sharpie Fine kalemlerle hem hayal gücünün sınırları hem de en özel en anlamlı hediyeyi bulma telaşı ortadan kalkıyor. Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanacak Anneler Günü’nde de annelerini düşünenlerin yardımına Sharpie Fine kalemler yetişiyor. Gizli tasarımcıları ortaya çıkaran Sharpie Fine kalemlerle bardaktan tişörte, ayakkabıdan çantaya, buzdolabından duvarlara, ahşaptan kumaşa her yüzeye kalıcı çizimler yapılabiliyor.

    Çabuk kuruyan, sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen bu kalemlerle yapılan rengarenk, capcanlı ve kalıcı resimler ölümsüzleşiyor. Böylece Anneler Günü’nde armağanların en güzeli, anlamlısı annelerin oluyor. Örneğin ilk yapılan resmi tişörte geçirebilir, onun muhteşem bir cümlesini kupaya yazabilir ya da unutulmaz bir tarih veya motif de buzdolabının kapağında yerini alabilir. Sharpie Fine kalemlerle boyanan eşyalar rahatlıkla yıkanabiliyor da… Kalıcılıktan ödün vermiyor, solmuyor ve kararmıyor. Yapılan tasarım, ilk gün gibi ışıldamaya devam ediyor.

    Unutulmaz hediye tasarımı
    Mürekkepleri, gövdelerinde kullanılan malzemeleri sağlık ve kalite açısından çok sıkı güvenlik testlerinden geçirilerek tüketicilere sunulan Sharpie Fine kalemler gönül rahatlığıyla kullanabilir, hobi edinmek isteyenler, hatta sanatsal çalışmalar ortaya koymayı arzu edenler güvenle tercih edebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.