DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sharpie ile hayal gücünüzün sınırlarını keşfedin

    Sharpie ile hayal gücünüzün sınırlarını keşfedin
    10.12.2018
    A+
    A-

    Yeni yıl hediyelerinizi hazırlarken sevdiklerinizle bir arada olmak için güzel bir nedeniniz var. Sharpie Fine Permanent Markör 28’li Karışık Kutu’daki kalemlerle sevgiyi resmedecek, yaratıcılığı zirveye taşıyacaksınız. Dahası, zamanı verimli kullanmayı sağlayan ve sağlığa zarar vermeyen bu çok yönlü kalemlerle yapılan tasarımlar hem solmuyor hem de eğlenceyi katlıyor. Hediye edildiklerinde ise kişisel dokunuşlarla düşleri yansıtıyor, böylece ahşap veya metal fark etmez, her yüzeyde sanatsal çalışmalar ortaya koyulabiliyor.

    Rengarenk ve kalıcı resimler, eşyaları kişiselleştiren Sharpie Fine Permanent Markör 28’li Karışık Kutu ile rahatlıkla ortaya koyuluyor. Kutudaki birçok renk seçeneği yaratıcılığı artırırken model tasarımlar, eşsiz motifler veya proje çalışmaları solma derdinden uzak kalarak güvenli bir şekilde yüzeylere aktarılıyor. Bu nedenle yılbaşı için mükemmel bir hediye arzusu karşılanıyor. Eşyalar kişiselleştirilirken Sharpie çalışmalarınızın içine de dahil oluyor.

    Yılbaşı hediyelerinize hayallerinizle dokunun

    Sharpie Fine Permanent Markör 28’li Karışık Kutu’nun içindeki kalemlerle de ahşaptan metale, kumaştan kağıda kadar her yüzeye hayal gücü yansıtılabiliyor; dilerseniz yıldızları, arzu ederseniz sevgiyi resmetmek mümkün. Yeni yılda düşlediklerinizi gerçeğe taşıyın veya sevdiklerinizin yaratıcılığı için onlara anlamlı bir hediye verin.

    Sımsıcak aile ortamının vazgeçilmezi

    “Write Out Loud” mottosuyla hareket eden Sharpie Fine kalemlerle bardaklar, tişörtler, buzdolapları, plastik şişeler ile mobilyalar gibi her çeşit alanda kalıcı resimler yapacak ve yılbaşında eğlenmenin, sımsıcak aile ortamının ya da bu kalemlerle ilerleyen süreçte proje çalışmalarının keyfine varacaksınız. Çünkü serideki çabuk kuruyan kalemlerle tasarlanan rengârenk formlar hem silinmiyor hem de yazılar ilk yapıldığı günkü gibi zamana meydan okuyor.

    Sanat ve doğallık bir arada

    Sharpie Fine kalemlerin gövdelerinde kullanılan malzemeleri ile mürekkepleri sağlık ile kalite standartları açısından çok sıkı güvenlik testlerinden geçiriliyor. Bu nedenle eğlence, sanatsal arzular ve doğallık bir araya geliyor. Sharpie Fine Permanent Markör 28’li Karışık Kutu 140 TL’den satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.