DOLAR 32,5079
EURO 34,9095
ALTIN 2439,217
BIST 9705,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sheraton Hotel Mistaçoğlu Şirketler Grubu ile Bişkek’te açılıyor

    Sheraton Hotel Mistaçoğlu Şirketler Grubu ile Bişkek’te açılıyor
    18.12.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en önemli bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’daki yatırımlarına Sheraton Bishkek Hotel ile devam ediyor. Kırgızistan’da 2012 yılında yatırımlarına başlayan 2013 yılında ülkenin ilk ve en büyük AVM’si BishkekPark AVM ve BishkekPark Residence projelerini hayata geçiren Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor.

    Orta Asya’nın kalbinde ekolojik yönden dünyanın en temiz havasına ve doğasına sahip Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te bulunan Sheraton Bishkek Hotel, Tanrı Dağları’nın muhteşem manzarası eşliğinde yepyeni bir konaklama deneyimini başkent ile buluşturmayı hedefliyor. Sheraton Bishkek Hotel, iş dünyasının kalbi Kievskaya Caddesi’nde yer alan Kırgızistan’ın ilk ve en büyük alışveriş merkezi BishkekPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin üstünde 22 katlı yapısı ile Kırgızistan’ın en yüksek binası olma özelliğini taşıyor.

    Toplam 17 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip Sheraton Bishkek Hotel standart, superior, süit ve kral dairesi seçenekleri ile toplam 183 oda ile hizmet verecek. Bin kişi kapasiteli kongre merkezi, balo salonu ve farklı büyüklüklerdeki toplantı salonları ile her türlü organizasyona ev sahipliği yapacak Sheraton Bishkek Hotel, Kırgızistan mutfağından eşsiz tatlarıyla dünya mutfağından leziz seçenekleri buluşturan restoranı ve 22’inci katında bulunan Sheraton Club Lounge’yla misafirlerine yemek ziyafetinin yanı sıra görsel bir şölen sunacak. Blue Sky Roof barıyla Tanrı Dağları ve panoramik şehir manzarasını buluşturan Sheraton Bishkek Hotel, fitness, yüzme havuzu, sauna ve buhar odaları, Uzakdoğu ve dünya masajlarının uygulandığı SPA’sı ile misafirlerinin ziyaretlerini keyfe dönüştürecek.

    Kırgızistan’ın ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Bishkek Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin üzerinde konumlanan mimarisiyle alışverişe doğrudan ulaşma imkanıyla dikkat çeken Sheraton Hotel Bishkek, 2019’un ilk yarısında misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.