DOLAR 32,5905
EURO 34,8589
ALTIN 2492,529
BIST 9703,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sheraton İstanbul Ataköy Hotel tenisin ünlü yıldızlarını ağırlayacak

    Sheraton İstanbul Ataköy Hotel tenisin ünlü yıldızlarını ağırlayacak
    13.04.2018
    A+
    A-

    Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, dünyanın sayılı tenis organizasyonları arasında sayılan ve İstanbul’da 23 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek TEB BNP Paribas İstanbul Cup ve TEB BNP Paribas İstanbul Open’ın konaklama sponsorluğunu üstlendi.

    Sheraton İstanbul Ataköy Hotel,  İstanbul’da 23 – 29 Nisan tarihleri arasında yapılacak TEB BNP Paribas İstanbul Cup ve 30 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek TEB BNP Paribas İstanbul Open turnuvalarına katılan tenisçilere ev sahipliği yapacak.

    Dünya tenisinin önde gelen isimleri Marin Cilic ile Caroline Wozniacki, milli tenisçilerimiz Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu’nun da aralarında bulunduğu tanınmış sporcuların katılımıyla düzenlenecek turnuva heyecanlı maçlara sahne olacak.

    Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Genel Müdürü Mehmet Culha; “Dünya genelinde yakından takip edilen bir organizasyon olan TEB BNP Paribas İstanbul tenis turnuvasının resmi konaklama sponsoru olarak organizasyonun içinde yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Sheraton İstanbul Ataköy Hotel olarak spordan sanata, ticaretten kültüre şehrin tanıtımı için üstümüze düşeni yapmaktan büyük onur ve heyecan duyuyoruz. Konuklarımızı yarışma süresi boyunca Sheraton misafirperverliğini yansıtan hizmet anlayışı ile ağırlamaktan büyük keyif duyacağız. Tüm sporculara şimdiden başarılar diliyor, tenis severleri bu heyecana birlikte yaşamaya davet ediyorum.” dedi.

    Tenis turnuvası kapsamında Garanti Koza Park’ta yarışacak dünyaca ünlü tenis yıldızları, Sheraton İstanbul Ataköy’ün sessiz ve dingin atmosferinde , deniz manzarasına karşı yarışma yorgunluğunu atarak maçlara hazırlanırken, otelin deneyimli şefleri tarafından kendilerine özel olarak hazırlanan Türk ve Dünya mutfaklarından seçme lezzetleri deneyimleme fırsatı bulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.