DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens’ten babalara enfes kahve deneyimi

    Siemens’ten babalara enfes kahve deneyimi
    06.06.2018
    A+
    A-

    Teknolojisever babaların kahve keyfi, Siemens Ev Aletleri’nin yeni ve en prestijli üyesi EQ.9 connect tam otomatik kahve makinesi ile bambaşka bir deneyime dönüşecek. Home Connect uygulaması ile uzaktan istenilen kahvenin hazırlanmasına olanak tanıyan TI909701HC kodlu EQ.9 connect modeli, Babalar Günü için ayrıcalıklı bir hediye seçeneği olacak.

    Siemens Ev Aletleri’nin ileri teknoloji özellikleriyle kişiselleştirilmiş ve zenginleştirilmiş kahve deneyimi sunan yeni EQ.9 connect tam otomatik kahve makinesi, babalarına prestijli bir armağan vermek isteyenler için ideal bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

    Siemens Ev Aletleri’nin günlük yaşamda çok büyük verim ve rahatlık sunan Home Connect özelliği sayesinde kullanıcılar TI909701HC kodlu EQ.9 connect’e uzaktan bağlanarak cihazı akıllı telefon veya tablet üzerinden çalıştırabiliyorlar. Böylece babalar koltuklarında arkalarına yaslanıp keyfine bakarken en sevdiği içeceği hazırlatabiliyor. Rahatlığın bu yeni boyutu, kahveseverler ve üstün teknoloji tutkunları için heyecan verici bir deneyim sunuyor.

    Babanıza sınır tanımayan lezzet deneyimi hediye edin

    EQ.9 connect, coffeeWorld özelliği sayesinde babalara Home Connect uygulaması üzerinden dünyaca ünlü kahve spesiyallerine ulaşma imkânı veriyor. coffeeWorld uygulaması ile Viyana usulü Melange, Portekiz usulü Galão veya Hindistan’nın Kaapi içeceğine kadar dünya çapındaki 17 farklı kahve spesiyaline özel olarak erişilebiliyor. dualBean sistemine sahip EQ.9 connect’in iki ayrı çekirdek haznesi sayesinde de kahveler hazırlanırken farklı çekirdekler ve aromaları birbirlerine karışmıyor.

    Kahve gurmesi babalara: baristaMode özelliği

    EQ.9 connect’te standart moddan baristaMode’a geçiş yaparak daha da hassas ve son derece kişiselleştirilmiş ayarlara erişmek mümkün oluyor. Kahvenin sertliği, miktarı, sıcaklığı, kahve/süt oranı ve demleme hızını, kişisel zevklere göre ayarlama olanağı sunan baristaMode özelliği, babanızın kahve hazırlama sanatını zirveye taşıyor.

    coffeePlaylist özelliği de hem babaların hem de konukların favori kahve tariflerini hafızaya tanımlayarak her zaman mükemmel kahve deneyimini yaşatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.