DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens’ten Türk Prysmian Kablo’ya “Yılın Tedarikçisi” ödülü 

    Siemens’ten Türk Prysmian Kablo’ya “Yılın Tedarikçisi” ödülü 
    Siemens Türkiye’nin geleneksel hale gelen Tedarikçi Günü, sekizinci yılında Türkiye’nin önde gelen satın alma ve satış profesyonellerini bir araya getirdi. 22 Ocak Salı günü Conrad Otel’de düzenlenen ödül töreninde Türk Prysmian, İş Birliği ve İletişim kategorisinde, “Yılın Tedarikçisi” ödülüne layık görüldü.
    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian, Siemens tarafından düzenlenen, Tedarikçi Günü kapsamında “Yılın Tedarikçisi” ödülünü aldı. “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonu ile çalışmalarına devam eden Türk Prysmian, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekleyerek başarısını kanıtladı.
    Yılın tedarikçisi; Türk Prysmian
    1964 yılında Mudanya’da kuruldukları ilk günden bu yana Siemens ile işbirliği yaptıklarını belirten Türk Prysmian CEO’su Erkan Aydoğdu, “Yerli üretim gücümüzün yanı sıra, uluslararası başarı ve çalışmalarımız ile adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Bu güçlü duruşumuz iş birliği yaptığımız firmalar tarafından da destekleniyor. Siemens gibi köklü ve güçlü bir geçmişe sahip olan ve hayatın her alanını kolaylaştıran, yeni teknolojiler üreten uluslararası bir şirketin tedarikçileri arasında yer alıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. İş Birliği ve İletişim kategorisinde Yılın En İyi Tedarikçisi ödülünü almamızda payı olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
    Siemens Türk Prysmian’ı 3. kez ödüle layık gördü
    Uluslararası teknoloji markalarıyla birlikte çalışmanın her alanda olduğu gibi, ileri teknoloji ürünlerinde de ne kadar önemli ve gerekli olduğunu belirten Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç ise, “Siemens tarafından üçüncü kez ödüllendirildik ve “Tedarikçi Günü” etkinliğinde İş Birliği ve İletişim kategorisinde “Yılın Tedarikçisi” ödülünü aldık. Siemens ile uzun yıllardır süren bir iş ortaklığımız buluyor ve aramızdaki hızlı iletişim bizi başarıya birlikte ulaştırıyor. Ürün ve hizmetlerimiz konusunda verdiğimiz teknik destek, hızlı servisimiz ve yüksek kalite standartlarımızın yanı sıra, daha iyi ve sürdürülebilir bir dünya için yaptığımız çalışmalar da aldığımız ödüllere katkı sağlıyor” dedi.
    “Sınırları AŞ” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte; ödül töreni ile birlikte Siemens’in Vizyon 2020+ stratejisi ve geleceğe yönelik projeleri paylaşıldı, dijitalleşmenin getirdiği avantajlar tüm katılımcılar ile masaya yatırıldı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.