DOLAR 32,5123
EURO 34,8196
ALTIN 2424,603
BIST 9711,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sign of the City Awards’tan SinpaşFinans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü

    Sign of the City Awards’tan SinpaşFinans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü
    20.12.2019
    A+
    A-

    Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamına değer katanprojeler geliştiren Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘Enİyi Mimari Tasarım’ ödülünü “SinpaşFinans Şehir” projesiyle aldı.

    Gayrimenkulve inşaat sektörüne farklı değerler katan Sign of the City Awards ödültöreni 11 Aralık Çarşamba günü gerçekleşti. 45 yıldır sektöre ilkler katan vebulunduğu bölgenin gelişimine ışık tutarak yaşam kalitesini artıran başarılıprojeler geliştiren Sinpaş GYO, ‘Kent ve Mimarlık’kategorisinde ‘Enİyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesiyle aldı.

    SinpaşFinans Şehir; ‘birlikte yaşama’ ve şehri tüm dokularıyla deneyimlemekavramlarına odaklanan ‘şehirli’ konseptiyle tasarlandı. Bulunduğubölgedeki yapılaşmanın aksine az katlı yatay mimarisiyle daha fazla yeşillebuluşan proje, tuğla ve doğal taş görünümüne sahip dış cepheleriyle de öneçıkıyor.

    Gerçekleşenödül töreninde Finans Şehir ödülünü, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili AhmetÇelik ve Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer birlikte aldılar.

    Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili AhmetÇelik, “45 yıllık yolculuğumuzda 61 proje ve on binlerce konut inşa ederek yüzbinlerce kişiyi ev sahibi yaptık. Yarım asrayaklaşan bu yolculuk, gayrimenkul sektörüne öncülük eden yeniliklerle, doludolu sayısız ödülle geçti. Sektördeki birçok ilki, Sinpaş imzasıylahayata geçirdik. Evin dışındaki peyzaj ve sosyal donatıları önemseyerek temalıkonut projesi fikrini hayata geçiren ilk firma Sinpaş oldu. Her projemizifarklı bir anlayışla, bulunduğu bölgenin ihtiyaç ve beklentilerine en iyiyanıtı verecek şekilde tasarlıyoruz. İnovasyona verdiğimiz önemle, Sinpaş’aözgü konseptler geliştiriyoruz. Bu yaklaşım müşterilerimiz tarafındanödüllendirilmenin yanı sıra, çok sayıda önemli kurum tarafından fark edilerektescilleniyor.

    Bugünde Sign of the City Awards ödül töreninde En İyiMimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projemizle almak biziçok mutlu etti.” dedi.

    Ortak Fikirler ve Emeğin Sonucu

    Ahmet Çelik: Bütün ekip işlerimizi beraberyürütüyoruz diyerek şöyle devam etti: “Korumayaçalıştığımız değerler için aynı heyecanla iş odaklı çalışarak, fikiraşamasından son haline kadar beraber işlerimizi yürütüyoruz. Ortak fikirlerinve emeğin sonucu olarak özgün yaşam alanları sunmak ve yaptığımız işlerinsonucu olarak ödüllendirilmemiz en güzel buluşma noktamız. Hep beraberkazandığımız ödüller Sinpaş ailesinin bir adım öteye ilerlerken en büyükmotivasyon kaynaklarından biri.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.