DOLAR 32,3122
EURO 35,1427
ALTIN 2294,85
BIST 9068,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sigortada önce canımız sonra yuvamız geliyor

    Sigortada önce canımız sonra yuvamız geliyor
    07.06.2017
    A+
    A-

    Aksigorta’nın, Ipsos’a CATIBUS (Bilgisayar Destekli Telefon Anketi) yöntemiyle yaptırdığı araştırmanın sonuçlarına göre, sigortada birinci önceliğimiz: Sağlık. Araştırmaya katılanların yüzde 45,5’i sigorta ile güvence altına almak istedikleri şeyler arasında sağlığı birinci sıraya koyarken, evlerimiz yüzde 26 ile ikinci sırada yer alıyor.

    Aksigorta’nın 15-60 yaş arası Türkiye temsili 1.200 kişiyle yapılan araştırmasına göre, hem kadınlar hem de erkekler, yaklaşık eşit oranlarda sağlığını birinci önceliği olarak belirtiyor. İkinci öncelik olan evlerimiz ise kadın ve erkeklerin tercih oranlarında değişkenlik gösteriyor. Evini güvence altına almak isteyenlerin oranı kadınlarda yüzde 31,7 iken bu oran erkeklerde yüzde 20,4’e düşüyor.

    ERKEKLER İÇİN ARABALARI, KADINLAR İÇİN AİLE FERTLERİ ÖNCELİKLİ

    Araştırmaya katılanların yüzde 6,8’i arabalarını sağlık ve evlerinin ardından üçüncü sıraya koyarken, bu oran kadın ve erkeklerde anlamlı bir şekilde farklılaşıyor. Kadınların yüzde 3,8’nin üçüncü önceliği arabası olurken, bu oran erkeklerde 9,7’ye yükseliyor. Kadınların önem sıralamasında yüzde 4,4 oran ile aile fertleri arabalarından öncelikli iken, erkekler arasında aile fertlerini dördüncü sıraya koyanların oranı yüzde 3,9.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.