DOLAR 32,5158
EURO 34,7992
ALTIN 2428,561
BIST 9714,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sika inovatif ürünleriyle 40. Yapı Fuarı’nda

    Sika inovatif ürünleriyle 40. Yapı Fuarı’nda
    13.05.2017
    A+
    A-

    Yapı kimyasallarında dünya lideri İsviçre merkezli Sika, dünyanın 5 büyük yapı fuarından biri olan 40. Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul’da inovatif ürünleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak.

    Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı konumundaki Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, 23 – 27 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı olan organizasyonda 3.Salon, 351 stantta yer alacak olan SİKA Türkiye, sürdürülebilir ve inovatif ürünleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak.

    Sika; çimento teknolojisi, beton teknolojisi, zemin kaplamaları, derz dolgu malzemeleri, grout ve ankraj ürünleri, enjeksiyon, beton bakımı ve tamiri, kullanıma hazır harçlar, koruyucu kaplamalar, çatı su yalıtımı, elastik yapıştırma, rijit yapıştırma, seramik yapıştırma ve su yalıtımının da dahil olduğu yapı grubu ürünlerini Yapı Fuarı’nda tanıtacak.

    YAPI SEKTÖRÜNÜN LİDER ÜRÜNLERİ SİKA’DAN…
    Sika®FloorJoint
    Mevcut derz profillerine kıyasla çok daha uzun ömürlü ve dayanıklı olan Sika FloorJoint, konvensiyonel ekipmanlar ile silme zımpara işlemi yapılabiliyor. Kompozit reçine ve takviyeli olması, silinerek tesviyeye gelmesi, tamir ihtiyacı doğması halinde çok kolayca tamir edilebilmesi, üzerinin boyanabilerek gizlenebilmesi, profile sadece dik gelen yükleri değil, bütün yükleri karşılayabilmesi Sika FloorJoint’i alternatiflerinden ayıran özelliklerden.
    Sika FloorJoint, sadece sanayi yapılarında değil, otoparklarda ve hastanelerde de, araç ve sedye geçişleri esnasında oluşan titreşim sorununa çözüm getirmesi yönünden kullanılması son derece faydalı bir ürün. Ayrıca lojistik depolarında da ağır forklift yükü altında benzersiz bir çözüm detayı.

    Sika One Shot
    Sika One Shot Sistem, su yalıtımı ve zemin kaplama işlevini tek sistemde bir araya getiren, iki bileşenli hibrit poliürea esaslı bir sistem. Sika One Shot Sistemi, çok hızlı kürlenme özelliğiyle uygulama sürecinde de zaman tasarrufu sağlıyor.Pratik ve hızlı Sikalastic®- 851 R ve Sikafloor® 359 ile zaman, malzeme ve maliyet tasarrufu sağlamak mümkün. Araç trafiğine açık yüzeyler için geliştirilen, hibrit poliürea ve agregaları kombine eden ve hızlı uygulanan yeni otopark sistemi, inovatif uygulama metoduna ve teknolojilerin kombinasyonuna dayanıyor.

    Sikaflex® Crystal Clear
    Tamamiyle şeffaf çok amaçlı derz dolgu mastiği Sikaflex® Crystal Clear, çok çeşitli inşaat malzemeleri ile iyi yapışma sağlaması nedeniyle inşaat ve ev kullanımlarına oldukça uygun. Solvent içermeyen Sikaflex® Crystal Clear, ıslak yüzeylerde de kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.