DOLAR 32,5408
EURO 34,7437
ALTIN 2487,931
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sika Türkiye, ParexGroup satın alması sonrasındaki statejisini düzenlediği etkinlikte duyurdu

    16.09.2019
    A+
    A-

    109 yıldır yapı kimyasalları, endüstriyel imalatta kullanılan özel yapıştırıcılar ve sızdırmazlık ürünlerinde faaliyet gösteren Sika Yapı Kimyasalları, geniş bayi dağıtım ağı ile bilinen Parex Group’u satın aldı. Geçtiğimiz gün SwissOtel The Bosphorus’ta düzenlediği etkinlik ile bayileri ile bir araya gelen şirket, birleşme sonrası hedeflerini anlattı. Sika, bu satın alma ile inşaat tamamlayıcı pazarına yönelik ürün gamını genişleterek dünya lideri konumunu daha da güçlendirecek.

    Sika Yapı Kimyasalları, ParexGroup’u satın aldığını duyurumak üzere geçtiğimiz gün SwissOtel The Bosphorus’ta bir etkinlik düzenledi. Bayilerinin, iş ortaklarının ve çalışanlarının katılımı ile düzenlenen lansman kokteylinde, bu birleşmenin şirkete sağlayacağı katkılar başta olmak üzere şirketin hedefleri ve 2020 büyüme stratejisi ele alındı.

    ImageSika Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Turgay Özkun, ParexGroup Türkiye Genel Müdürü Mehmet Aksun başta olmak üzere üst düzey yöneticilerin, Sika ailesinin, bayilerinin ve iş ortaklarının katılımı ile düzenlenen etkinlikte yöneticiler, Sika ve ParexGroup birleşmesinin yanı sıra, mevcut durumu, Ar-Ge yatırımları ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında sunumlar yaptı.   Kübalı müzik grubunun performansı ile devam eden etkinlikte misafirler, akşam boyunca eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.