DOLAR 32,3701
EURO 35,0429
ALTIN 2325,139
BIST 9126,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sıla ON’dan Kalan şarkılar ile ilk defa İzmir’de

    Sıla ON’dan Kalan şarkılar ile ilk defa İzmir’de
    06.12.2017
    A+
    A-

    “ON’dan Kalan” konser serisine hız kesmeden devam eden Sıla, İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmirli hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği yeni konser serisi ile geçtiğimiz akşam İstanbul TİM Show Center’ı yine hınca hınç dolduran pop müziğin güçlü sesi, bu kez İzmirli sevenleriyle bir araya gelecek.

    Ekim ayından bu yana “ON’dan Kalan” konser serisi ile büyük beğeni toplayan Sıla, İstanbul ve Ankara’daki kapalı gişe konserlerinin ardından İzmirli hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 10. sanat yılını “ON’dan Kalan” konserler serisiyle kutlayan Sıla, önceki akşam TİM Show Center’da seyircisiyle buluşarak yine unutulmaz bir sahne performansına imza attı. Serinin altıncı konserini gerçekleştiren başarılı sanatçı, soğuk havaya rağmen kendisini yalnız bırakmayan seyircisiyle en güzel şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi.

    TEK KONSER 6 FARKLI KONSEPT

    10 Aralık Pazar günü saat 20:00’da İzmir Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda sahneye çıkacak olan Sıla, “ON’dan Kalan” konserlerinde; bekar şarkılar, platonik şarkılar, kavuştular şarkıları, darıldılar, ayrıldılar ve partili şarkılar olmak üzere 6 farklı konseptte topladığı şarkıları seslendirecek.

    HAYRANINDAN TABLO SÜRPRİZİ

    konser sonunda çok özel bir sürprizle karşılaşan Sıla, duygu dolu anlar yaşadı. Batmanlı güzel sanatlar lisesi öğrencisi olan genç hayranı Jiyan Baytar’ın kendisi için yaptığı yağlı boya tabloyu görünce son derece mutlu olduğu gözlenen başarılı sanatçı, 17 yaşındaki genç hayranına teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir süre resmi inceleyen ve yetenekli hayranı ile sohbet eden Sıla, genç Jiyan’ın Batman’da bir konser vermesi yönündeki taleplerine ise ‘’İnşallah… Neden olmasın.’’ yanıtını verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.