DOLAR 32,5643
EURO 34,7024
ALTIN 2415,199
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şile’de denizde kaybolan şarkıcı Onur Can Özcan kimdir?

    Şile’de denizde kaybolan şarkıcı Onur Can Özcan kimdir?
    04.06.2018
    A+
    A-

    Şile’den dün denize açılan teknenin batması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, bir kişi kayboldu. Kaybolan kişinin ünlü genç şarkıcı Onurcan Özcan olduğu öğrenildi. Ferhat Göçer sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklamada “Son albümde “Yalnızlığın ezgisi “eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onurcan Özcan’ın Şile’de tekne kazasında kaybolduğu haberi geldi. Çok üzgünüm, umarım doğru değildir, kurtulması için dua ediyorum” dedi.

    Onur Can Özcan kimdir?
    Yirmi bir yaşındaki besteci, solist ve söz yazarı Onur Can Özcan, YouTube’da yayınladığı videolar milyonlarca kez tıklanan ve son dönemde gençler arasında popüler olan bir isim.

    Özcan, özellikle “Yaramızda Kalsın”, “Yalnızlığın Ezgisi”, “Çilingir”, “Kibrit”, “Gülümse Kadın” ve “İntihaşk” gibi şarkılarıyla geniş kitleler tarafından tanınıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.