DOLAR 32,4936
EURO 34,591
ALTIN 2492,585
BIST 9550,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silk and Cashmere’den babaların favorisi rengarenk pololar

    Silk and Cashmere’den babaların favorisi rengarenk pololar
    17.05.2018
    A+
    A-

    Silk and Cashmere’den babaların favorisi rengarenk Pologami Pololar!

    Koleksiyonlarını her ay farklı hikayeler üzerinden anlatan Silk and Cashmere, Haziran ayında Pologami Koleksiyonu ile Babalar Günü armağanları için sizi bekliyor!

    Kızların ilk aşkı, erkeklerin süper kahramanı ezber bozan modern babaların vazgeçilmezi Silk and Cashmere poloları sezonun favori renkleriyle buluşuyor! Yılların eskitemediği erkek modasının en klasik ve en kullanışlı parçalarından pololarla bu Babalar Günü’nde kahraman babalarınıza uzun yıllar severek giyeceği eşsiz dokular armağan edin!

    Silk and Cashmere, klasik kombinlerin aranan polosu Jen Melange Polo ve Kevin Polo ile anneniz etrafta yokken babanızın kolay seçim yapabilmesini sağlarken, rengarenk Jen Solid Polo serisi ile babanızın günün her anında rahatlıkla taşıyabileceği spor kombinler yaratmasını sağlıyor.

    Haziran ayının en önemli günü Babalar Günü’nde, ne hediye almalıyım sorusuna kolay ve keyifli öneriler sunan Silk and Cashmere, pamuk ve ipeğin muhteşem birlikteliğinden oluşan Pologami Koleksiyonuyla ilham kaynağınız babalarınıza nesilden nesile aktarılacak eşsiz dokular armağan etmeye davet ediyor. Yazın en sevilen koleksiyonu Pologami’de stil sahibi kadınları da unutmayan Silk and Cashmere, pamuk ve ipeğin yumuşacık harmonisi kadınların vazgeçemeyeceği renkli polo tasarımlarıyla cıvıl cıvıl ve dinamik bir yaz gardırobu için sizi çağırıyor!

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.