DOLAR 32,5324
EURO 34,9496
ALTIN 2439,976
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silk and Cashmere’in kaşmir sıcaklığı ile ışıldama zamanı

    Silk and Cashmere’in kaşmir sıcaklığı ile ışıldama zamanı
    23.10.2017
    A+
    A-

    Koleksiyonlarını her ay farklı hikayeler üzerinden anlatan Silk and Cashmere, sonbaharın en güzel ayı Ekim için “ışıltı” temasını moda severlerin beğenisine sunuyor.

    Yüksek modayı etkisi altına alan ışıltı, Silk and Cashmere’in Sonbahar – Kış koleksiyonunda da dikkat çekiyor. Günden geceye rahatlıkla kombinlenebilir parçalarla soğuk havalara sıcak bir dokunuş yapmaksa artık elinizde.

    Kadın koleksiyonunda yer alan Venus Twin Set, bu sezon beklediğiniz ışıltıyı yansıtacak; soğuk kış günlerinde kaşmir sıcaklığını şehir hayatının şıklığıyla harmanlayıp ısınacaksınız! Kristal taş ve inci el işlemeleriyle naif ama iddialı bir güne hazır olun. Ekru ve Antrasit olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan Venus Twin Set, en özel davetlerinizde de yanınızda.

    Silk and Cashmere yeni sezonda da erkekleri de unutmuyor. Alıştığımız kaşmir tuşesi saf kaşmir hırka ve kazaklarda bu sene de yumuşacık dokularıyla her zamanki kadar iddialı. Ayrıca, cesur Rönesans koleksiyonu beklenmedik parçalarıyla sıradanın dışında kombin sevenler için müthiş bir alternatif. Geniş bir t-shirt koleksiyonu ise kış ortasında hırka ve kazaklarınızın içine giymek için vazgeçilmezleriniz olacak.

    25 yıldır severek kullandığınız saf kaşmir ve saf ipek ürünleriyle sayısız anınızı paylaştığınız Silk and Cashmere’in ürünlerini keşfetmek için mağazalara ve silkandcashmere.com’a bekliyoruz!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.