DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şimdi yaşam alanlarında ‘puf’ devri

    Şimdi yaşam alanlarında ‘puf’ devri
    17.10.2017
    A+
    A-

    Yepyeni bir dünyayı, hayatın tüm renklerini keşfet! İder Mobilya tam da bu duyguyla yola çıkıyor ve içindeki keşfetme dürtüsüyle yepyeni tasarımlara hayat veriyor. Yaşam alanlarınızın enerjisini sil baştan yaratacak puflar ile size keyifli bir dekrasyon anlayışının kapısını aralıyor.

    Sihirli bir puf, sihirli bir dokunuş

    Kreatif, özel ve kesinlikle sihirli… Kreatif çünkü, ezberbozan tasarımıyla hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Özel çünkü modüler yapısıyla zevkinize göre kombinasyon fırsatı sunarken bu anlamda gerçek bir dekorasyon özgürlüğü yaratıyor. Sihirli çünkü; siz sadece şık, yuvarlak bir puf sanarken kapitone detaylı üst kapağından yapboz mantığıyla hazırlanmış bir puf serisi çıkıyor. Üstelik renkleriyle de hayli şaşırtıcı bir uyum yakalayan bu iki entegre puf, kalıpların dışında bir tasarım anlayışı ortaya koyuyor. Letoon Puf, tüm bu özellikleriyle yaşam alanlarının en dikkat çeken parçası olmaya hazırlanıyor.

    İddiası detaylarda saklı…

    Hattuşaş Puf ilk bakışta klasik bir puf silüeti oluştursa da incelikle düşünülmüş detaylarıyla farklılaşıyor. Keskin hatlarına aldırmadan zarif biçimde gelen ahşap ayaklarıyla sofistike bir tasarım ortaya koyarken, soft tonlardaki kaliteli kumaş kaplamasıyla ahşabın koyu rengine meydan okuyor. Kapitone detaylarıyla zenginleşen Hattuşaş Puf, yumuşak dokusuyla da konforlu bir deneyim sunuyor.

    Relax Puf ile gerçek bir konfor deneyimi

    Yaşam alanlarının ihtiyacı olan enerji Relax Puf ile geliyor. Eğlenceli ve farklı formuyla oldukça keyifli bir tasarım olan Relax Puf, evinizin her köşesinde kullanılabilir. İsterseniz yatak odanızda günün yorgunluğunu atabileceğiniz bir yardımcıya dönüşür, isterseniz sabah kahvenizi yudumlayacağınız konforlu bir alana… Üstelik Relax Puf, rahatlık konusunda oldukça iddialı! Ergonomik yapısı size ihtiyacınız olan konforu sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.