DOLAR 32,5989
EURO 34,8161
ALTIN 2493,226
BIST 9473,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Simge’den genç şarkıcıya gönderme

    Simge’den genç şarkıcıya gönderme
    19.08.2017
    A+
    A-

    2011 yılında “Bip Bip” albümü ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Simge, Panora AVM’de coşku dolu bir gece yaşattı.

    Riff Cohen’in “Dans Mon Quarter” şarkısının Türkçe coverı “Miş Miş” ve Sezen Aksu’nun söz müziğini üstlendiği “Yankı” şarkısı ile 2015 yılına damga vuran Simge, en sevilen şarkılarını Panora Teras’ta söyledi. Erdem Kınay prodüktörlüğünde hazırlanan “Yeni Çıktı” albümünden şarkılarını sevenleri ile buluşturan sanaçı, enerjisi ile izleyicilerden tam not aldı. Panora Teras konserlerinin ikincisini gerçekleştiren Simge, 90’ların unutulmaz parçalarını da Ankaralılar ile birlikte seslendirdi.

    Esprileri ile hayranlarına renkli bir gece yaşatan sevilen isim, son dönemde gündemden düşmeyen Aleyna Tilki’nin yaşına da gönderme yaptı. Vokalisti Yasemin Özdere’nin yaşını izleyicilerin tahminine sunan Simge, konuklardan gelen “16 yaş” tahminlerinden sonra vokalistine “Yasemin Tilki” diyerek, konseri dinlemeye gelen konukları gülümsetti.

    Ücretsiz olarak gerçekleştirilen Panora Teras konser serisinde eğlence dolu bir geceye imza atan Simge, Kenan Doğulu’dan Hande Yener’e, Sezen Aksu’dan Gülşen’e Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçılarının şarkılarını Ankaralılar ile birlikte söyledi. Müzik listelerinde en çok dinlenenler arasında yer alan “Prens ve Prenses” parçasında ise izleyicilerin arasına karışan güzel sanatçı, mikrofonu Ankaralılara uzatarak büyük bir ilgi yarattı.

    Konser takvimi hız kesmeden devam ediyor

    Gökhan Türkmen ile başlayan Panora Teras konserleri, Simge’den sonra, 8 Eylül’de Fettah Can ile devam edecek. Panora Teras konserlerinin kapanışı ise 20 Eylül’de Derya Uluğ ile olacak. Ücretsiz olarak gerçekleşen Panora Teras konserlerinin yanı sıra PanoraPark konserleri de hız kesmeden devam edecek. PanoraPark konserleri ile coşkuyu yaşamak ve çift kişilik davetiye kazanmak isteyenlerin konserlerden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması yeterli olacak. 5 Temmuz’da pop müziğin sevilen ismi Hadise’yi, 19 Temmuz’da da arabeskin kralı olarak tanınan Serkan Kaya’yı, 2 Ağustos’ta Koray Avcı’yı, 9 Ağustos’ta ise Sertab Erener’i ağırlayan PanoraPark, 23 Ağustos’ta Hakan Altun ve 13 Eylül’de sahne alacak olan Linet ile Başkentlilere müzik ziyafeti yaşatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.