DOLAR 32,5396
EURO 34,9086
ALTIN 2426,161
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Simit Sarayı 17. Perakende Günleri’nin ana sponsoru oldu

    Simit Sarayı 17. Perakende Günleri’nin ana sponsoru oldu
    02.12.2017
    A+
    A-

    Simit Sarayı, sektörün en önemli ve prestijli buluşması olan 17. Perakende Günleri’nin ana sponsoru olarak lezzetli ikramlarıyla perakendecilerin buluşma noktası oldu.

    Yurt içi ve yurt dışında açılışlarına büyük hızla devam eden lezzet tutkunlarının vazgeçilmez tercihi Simit Sarayı, hamurundaki dostluğu Perakende Günleri’nde de yaymaya devam etti. Bu yıl 29-30 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 17. Perakende Günleri’nde Rumeli Salonu 104 numarada yer alan Simit Sarayı standı ve giriş kapısındaki Simit Sarayı Karavanı’nda ikram edilen simit, börek, kurabiye, sandviç, pasta ve dondurma çeşitleri ve Simit Sarayı’nın özel lezzetleri, Perakende Günleri’nin açılışında katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

    Etkinlik kapsamında organize edilen zirvede bir konuşma yapan Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu: “Hayalim Simit Sarayı’nı gıda perakendesinde bir fon şirketi haline getirmek” dedi.

    Gelirlerinin yüzde 65’ini yurt dışından elde ettiklerini olduğunu vurgulayan Kavukcu, Global Markamız: Simit Sarayı’ başlıklı konuşmasında uluslararası yeme-içme markası haline gelişinin öyküsünü katılımcılarla paylaştı. Kavukcu; “5 yıl önce Suat Soysal ile bu sahneye çıktığımda gururla ‘ben simitçiyim’ demiştim. Halen de aynı durumdayım ancak kurum olarak büyük bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. 5 yıl içinde 3 kat büyüdük. İkinci kırılma noktamız ise yurt dışına açılmak oldu. Her ülkenin ayrı bir sistemi var. Ancak Türkiye’de başaran her marka yurt dışında zaten başarabilir; en zor pazar Türkiye. Şu anda 22 ülkeye satış yapıyoruz ve ciromuzun yüzde 65’ini yurt dışından alıyoruz.”

    Simit Sarayı’nın Bayrağını Tüm Ülkelerde Sallamak İstiyorum

    “Bugün Oxford’da herkes mağaza açabilir.” diyen Kavukcu konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Diğer markalar, ‘simitçi başardıysa, biz de başarırız’ diyorlar. Ben de tam olarak bunu istiyorum: Herkesin başarmasını! Bugünler bizim birlikte olacağımız günler, ben bir kardeşiniz olarak her türlü desteğe hazırım. Bundan sonraki hayalim Simit Sarayı’nın bayrağını tüm dünyada sallamak. Simit Sarayı tüm Türkiye’nin markası ve bunu tüm ekibimizle başardık. Emeği geçen, Simit Sarayı’nı bu günlere getiren herkese çok teşekkür ediyorum ve inanıyorum ki biz Türkler olarak birbirimize destek olduğumuzda, birlik olduğumuzda başaramayacağımız herhangi bir şey yok!”

    Her Zorlu Şartta Çalışmaya Devam Ettik

    Faaliyet gösterdiği 22 ülkede 11.250 çalışan ile 1 milyon müşteriye ev sahipliği yaptıklarını kaydeden Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, son 5 yılda Türkiye’de yaşananlara bakınca, ortamın hiçbir şey yapmadan şirketleri satıp yatırımcıların keyfine bakmasını gerektirdiğini söyledi. Her zorlu şartta çalışmaya devam ettiklerini aktaran Kavukcu, “Türkiye’de başaran her ülkede başarılı olur en zor pazar Türkiye” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.