DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sinan Akçıl ile evlenen Burcu Kıratlı’nın küpeleri kimin?

    Sinan Akçıl ile evlenen Burcu Kıratlı’nın küpeleri kimin?
    01.01.2019
    A+
    A-

    Sanatçı Sinan Akçıl, 23 Aralık tarihinde evlenme teklif ettiği Burcu Kıratlı ile yılbaşında Hollanda’da nikah masasına oturdu. Amsterdam’daki nikâh törenine sanatçıların yakın dostları katıldı. Nikâhı ise Türkiye’nin Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan kıydı. Akçıl’ın Zeynep Bozyaka imzalı gelinlik içinde gördüğü ilk anda “Giyinmemiş” demesi sosyal medyada çok konuşuldu.

    Burcu Kıratlı nikâhta, Sinan Akçıl’ın anneannesinin 1953 yılında evlenirken kullandığı ve kayınvalidesi Gaye Çağlayan’ın bir süre önce kendisine hediye ettiği küpeleri taktı.

    BURCU KIRATLI KİMDİR?

    23 Temmuz 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kıratlı, ilk okul öğrenimini Ata Koleji’nde, orta okul öğrenimini BJK Koleji’nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji’nde tamamlayarak Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun oldu.  Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yapmıştır.

    Kariyeri:

    İlk dizi rolünü 2010 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2 sezon süren Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile aldı. 2013 yılında ise Özcan Deniz’in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. 2014 yılında vizyona giren Peri Masalı filminde Peri karakterini canlandırdı. Bu filmdeki rolü nedeniyle saçlarını kazıtması gündem oldu. Bu film projesinden sonra tekrar TV ekranlarına geri dönen Kıratlı, 10 Aralık 2014 tarihinden beri TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Diriliş: Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle izleyici karşısına çıktı. TV kariyeri devam ederken aynı zamanda 2015 yılında Bizim Hikaye isimli filmde Elif karakterini canlandırdı. Günümüzde Aşk ve Mavi dizisinde, “Mavi” karakterine hayat vermektedir

    Ödülleri:

    2014 – Evos Angels Dijital Medya’nın Enleri – En iyi çıkış yapan kadın oyuncu (Peri Masalı)

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.