DOLAR 32,3291
EURO 35,0399
ALTIN 2280,546
BIST 9002,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SINGER’den bayram kampanyası

    SINGER’den bayram kampanyası
    28.08.2017
    A+
    A-

    Dikiş makinesinin mucidi SINGER, şimdi EVKUR’a özel bir kampanya ile dikişle ilgilenen hanımlara bayram yaşatıyor. SINGER, Türkiye’de ilk kez sadece EVKUR şubelerinde geçerli olmak üzere Quantum Stylist EM200 Nakış Makinesi’ni ayda 249 TL ödeme ve 24 ay taksit fırsatıyla satışa sunuyor, üstelik Fashion Mate 3337 Dikiş Makinesi’ni de overlok ayağı ile birlikte hanımlara hediye ediyor.    

    SINGER’in muhteşem kampanyası ile dikiş diken hanımlara bayram erken geliyor. SINGER’in çok özel kampanyası ile hanımlar Stylist EM200 Nakış Makinesi, Fashion Mate 3337 Dikiş Makinesi ve overlok ayağına aynı anda sahip oluyor. Kampanya kapsamında satışa sunulan SINGER Stylist EM200 Nakış Makinesi; 200 nakış deseni + 6 alfabe seçeneği, ekstra geniş nakış alanı ve USB ile nakış transferi gibi özellikleri sayesinde hem hanımlara nakışta büyük kolaylıklar sunuyor hem de hayallerini serbest bırakıyor. Nakış makinesinin yanında hediye edilen Fashion Mate 3337 Dikiş Makinesi ise 29 değişik dikiş ve dekoratif desen, 5mm genişliğinde zigzag yapabilme ile desenlerde zigzag uzunluğunu ayarlayabilme gibi özellikleriyle basit dikiş projeleri için ihtiyaçları karşılarken dikiş becerisi gelişmiş olan hanımlara da sesleniyor. Yine kampanya dahilinde hediye edilen overlok ayağı ile de kenar keserek overlok dikişi yapabilmek çocuk oyuncağı haline geliyor.

    SINGER’in bu çok özel bayram kampanyası EVKUR şubelerinde hanımları bekliyor…  

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.