DOLAR 32,4962
EURO 34,8173
ALTIN 2485,07
BIST 9551,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sinoz Kozmetik 10. yılını büyük indirim kampanyası ile kutluyor

    07.06.2018
    A+
    A-

    2008’de başladığı yolculuğundan bugüne kadar elde etmiş olduğu güveni ve başarıyı 50 ilde yapılan anket sonucu kazandığı Tüketici Kalite Ödülü ile taçlandıran ve cildine özen gösterenlerin öncelikli tercihleri arasında yer alan %100 yerli marka Sinoz, 10. yılını tüketicilerine sunduğu benzersiz fırsatlar ve kampanyalarla kutluyor. Türkiye’den, önce Avrupa’ya sonra da dünyaya açılan Sinoz, tüm ürünlerde Haziran boyunca net yüzde 35 indirim yaparak sevincini tüketicileri ile paylaşıyor.

    Tüketicileriyle buluştuğu 10.yılına özel TeknoSA ile başlattığı kampanya ile teknoloji tutkunlarını da unutmayan Sinoz, Haziran ayında sinoz.com.tr’den yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerde 1000 TL’lik hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor.

    Markanın ürün gamında leke kremi, yüz bakım maskesi, mavi anemon çiçeği kremi, kaş ve kirpik serumu, yüz temizleme jeli, beyazlatıcı krem ve göz çevresi bakım kremi yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.