DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sinoz Seramic Beauty Cream ciltlere ışıltı saçıyor

    10.04.2018
    A+
    A-

    Kış mevsiminde soğuğa maruz kalan cildin nem içeriğinin azalması sonucu ciltte kuruluk oluşabiliyor. Kuruyan cildin neden olduğu bir başka sorun ise ciltte egzama hastalığını tetikleyebilmesi. Güzellik ve bakım denildiğinde akla gelen Sinoz’un yeni ürünü Seramic Beauty Cream; içeriğindeki kolajen, hyalüronik asit ve şifalı yağlar sayesinde cildin nem dengesini sağlarken aynı zamanda ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

    Ciltte kuruluğa bağlı meydana gelen sorunların önlenebilmesi için kulaktan dolma bilgilerle hazırlanan kürler, yeterince araştırılmadan kullanılan çeşitli içeriklere sahip bakım kremleri çoğu zaman daha önemli problemlere yol açabiliyor. Dermo kozmetik alanında ürettiği cilt bakım ürünleri ile kadın, erkek fark etmeksizin kullanıcıların beğenisini kazanan Sinoz, ışıltılı görünüme kavuşmak isteyenleri Seramic Beauty Cream ile buluşturuyor.

    Kışın olumsuz etkilerini yok edecek
    Vücudumuz doğal olarak kolajen üretir ancak yaşlandıkça bu üretim azalmaya başlar. Hormonal değişiklikler, şeker, sigara gibi etkenler de kolajen yüzdesini düşüren etkenler arasında yer alıyor ve bu azalma vücudun her yerinde elastikiyet kaybına neden oluyor. Sinoz Seramic Beauty Cream; içeriğindeki kolajen, E vitamini ve çeşitli şifalı yağlar ile cildinizi sıkılaştırırken nemlendirme özelliğine sahip hyalüronik asit ile de kırışıksız bir görünüme kavuşturacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.