DOLAR 32,5979
EURO 34,8122
ALTIN 2496,956
BIST 9472,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sinoz’dan 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel set

    10.02.2018
    A+
    A-

    Çiftler için en özel anları ifade eden 14 Şubat Sevgililer Günü kapıya dayandı. Büyük bir telaş ve heyecanla sevgilisine hediye arayışında olan erkeklerin yardımına Sinoz Bakım Seti yetişiyor. Yüz Bakım Maskesi, Leke Kremi ve Yüz Temizleme Jeli’nden oluşan set ile sevgilinizin cildine ipeksi bir dokunuş, pürüzsüz görünüm armağan edin.

    Romalı Valentin isimli rahibin aşkına karşılık bulamaması ile ortaya çıkan ve dünyanın birçok ülkesinde 14 Şubat’ta kutlanan Sevgililer Günü, bir senenin ardından çiftlerde tekrar heyecan yaratmaya başladı. Sinoz Kozmetik, özellikle erkeklerin hediye seçerken yaşadıkları kararsızlıkların önüne geçmek için hazırladığı set ile zaman kaybına son verirken uygun fiyatı ile de gönülleri fethedecek.

    Sinoz’un 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı sette; Yüz Bakım Maskesi, Leke Kremi ile Yüz Temizleme Jeli bir arada yer alıyor.

    İçeriğinde bulunan bitki özleri ve doğal kil partikülleri sayesinde ipeksi bir bakım sağlayan Sinoz Yüz Bakım Maskesi, cildi siyah noktalardan ve sivilcelerden arındırarak keyifli anlara hazırlayacak. Leke Kremi, içerisindeki bitkisel yağlar ve vitaminler sayesinde ciltteki lekelere ve izlere karşı pürüzsüz bir görünüm sağlayarak aşkınızı tazelerken, setteki bir diğer ürün olan Yüz Temizleme Jeli ise salatalık özlü formülü ile romantik gecenin sonunda derinlemesine temizlik yaparak cilde tazelik ve ferahlık verecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.