DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sinpaş gayrimenkul sektörünün ‘Süper Markası’ seçildi

    Sinpaş gayrimenkul sektörünün ‘Süper Markası’ seçildi
    30.06.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi. Sinpaş, uzman jüri ve halkoylaması ile belirlenen ‘Süper Marka’ unvanına ikinci kez layık görülerek, büyük bir başarıya imza attı.

    Dünya genelinde 89 ülkede iki yılda bir yapılan ve farklı sektörlerdeki en başarılı markaların değerlendirildiği Superbrands kapsamında ‘Süpermarkalar Türkiye 2016’ sonuçları açıklandı.

    Gayrimenkul sektörünün yenilikçi ve öncü markası Sinpaş, gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Marka’sı seçilme başarısını gösterdi. Sinpaş, 2014 yılında yapılan değerlendirmede de ‘Süper Marka’ seçilmişti.

    Süper Marka olmayı sağlayan ayrıcalıklı özellikler

    Süpermarka aday seçiminde şirketin teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırımlar, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri büyük önem taşıyor.

    Jüri ve halk oylaması ile belirlendi

    Türkiye’de bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Superbrands değerlendirmesinde 4986 marka arasından 1148 marka aday olarak belirlendi ve 181 marka ‘Türkiye’nin süper markası’ olmaya hak kazandı. Aday markalar, konusunda uzman jüri tarafından değerlendirildi ve 300 marka halk oylamasına kaldı. Nielsen 300 marka için İstanbul, Ankara ve İzmir’de 18-56 yaş ve tüm SES gruplarında 1638 kişi ile yüz yüze görüşerek tüketici değerlendirmesini gerçekleştirdi. Bütün çalışmalar sonucunda 181 marka Türkiye’nin Süpermarkaları arasında yer aldı.

    Sinpaş konutta marka anlayışını getirdi, sektörün öncüsü oldu

    Sinpaş, 43 yıldır hep farklı, yenilikçi ve gayrimenkul sektörünün öncüsü olabilmek için çalıştı. Bunun için sayısız ilklere imza attı. Türkiye’de ilk kez konforun ve kalitenin öne çıkarıldığı evin içinin yanı sıra evin dışındaki peyzaja, sosyal donatılara ve ortak yaşam alanlarına da büyük önem verdi. Konut projelerinde sular, göller, havuzlar ve geniş yeşil alanlar gayrimenkul sektöründe ilk kez Sinpaş’la gerçeğe dönüştü.

    Sinpaş marka konut projelerini alıcısıyla buluşturdu

    Sinpaş kurulduğu ilk yıllarda küçük ve bireysel girişimlerle inşaa edilen konutu, yepyeni bir anlayış ve pazarlama stratejisiyle alıcısının önüne getirdi. Sinpaş ürettiği konutların farklı yanlarını, avantajlarını ve özelliklerini öne çıkararak, ürünün satın aldırma gücünün yükselmesini sağladı. Türkiye’de ilk uzun vadeli konut satışı, ilk peşinatsız konut satışı, yurt dışında yaşayan Türk ve yabancıya konut satışını gerçekleştiren ve konutun aynı zamanda bir yatırım aracı olarak kullanılabileceğini gösteren Sinpaş oldu.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.