DOLAR 32,5985
EURO 34,7765
ALTIN 2511,042
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şirketlerdeki akıllı kilit sistemleri operasyonel verimliliği artırıyor

    Şirketlerdeki akıllı kilit sistemleri operasyonel verimliliği artırıyor
    05.03.2018
    A+
    A-

    Şirketlerde fiziksel anahtarları yönetmek zaman ve maliyet gerektirir. Anahtarlar kaybolduğunda bunları değiştirmek, çoğaltmak ve diğer benzer görevler büyük bir zaman kaybıdır. Görev ve pozisyona göre kimin, ne zaman, hangi alanlara girebileceğini belirlemek de oldukça zordur. Şirketinizdeki yeni bir çalışanın yetkilendirme haklarını değiştirebildiğinizi, her bir geçiş noktasını kimin ne zaman kullandığına dair bilgi alabildiğinizi veya masanızdan hiç hareket etmeden eski bir çalışanın geçiş yetkilerini kaldırabildiğinizi düşünün. Kapı açma çözümlerinde dünya lideri olan Mul-T-Lock®’un geliştirdiği SMARTair™ çözümü, kimin, ne zaman bir odaya veya alana girebileceğini tanımlamanıza ve o yetkiyi günlük, haftalık ya da istediğiniz bir zaman diliminde belirlemenize izin veriyor.

    Bir çok şirkette geçiş kontrolü, bir kapının kilidini açmak için bir anahtara sahip olmakla sağlanırken işletmeler artık geleneksel kilitleme çözümlerinin ötesine geçmeyi planlıyor. Çünkü fiziksel kilitleme sistemleri farklı düzeylerde güvenlik sağlamakla birlikte, bundan daha fazlasını yapabilme yetenekleri oldukça sınırlı. Günümüz iş ortamları ise daha fazlasına ihtiyaç duyuyor. Kapı açma çözümlerinde dünya lideri olan Mul-T-Lock® ürünlerinden SMARTair™, şirketlerdeki fiziksel anahtarları ortadan kaldırıp zaman ve maliyet tasarrufu sağlayarak operasyon verimliliğini artırmaya yardımcı oluyor.

    İşletmelerde, genel olarak birinin belirli bir bölgeye girmesi gerektiğinde, bina müdürünün veya bir şirket çalışanının fiziksel olarak bu kişiye eşlik etmesi ve kapının kilidini açması ya da ona bir anahtar vermesi gerekiyor. Buna bakım ekipleri, kamu hizmetleri ve diğer ziyaretçiler de dahil. Hem kaynaklar açısından hem de operasyonel olarak bu verimsizlik, artan güvenlik seviyelerine duyulan ihtiyaçla birlikte günümüzün dinamik işletmelerinin ve ofislerinin ihtiyaçlarını karşılayan geçiş kontrol çözümleri geliştirmede itici güç olarak öne çıkıyor.

    Daha Kolay ve Daha Esnek Bir Kilit

    SMARTair™, bunları ve daha fazlasını yapan bir geçiş kontrol çözümü. Ofis ve işletmeler için iki önemli nitelik olan kolaylık ve esneklik için tasarlanan SMARTair™, şık ve modern tasarımıyla iç mekanlarda rahatsız edici bir görüntü oluşturmadan her ortama uyum sağlayabiliyor. Buna ek olarak, kablosuz ve pille çalışan bir çözüm olan SMARTair™’in kurulumu da oldukça kolay. Hatta mevcut fiziksel kilitlerinizi değiştirmeniz bile gerekmiyor.

    Bir ofiste geçiş kontrolüne ihtiyaç duyan tek şey kapılar değil. Bu nedenle SMARTair™, cam kapılar, iç kapılar, dolaplar, kabinler ve acil çıkışlar da dahil olmak üzere neredeyse tüm kilitlere uyacak şekilde tasarlandı. SMARTair™’in getireceği bir diğer değerli seçenek, enerji tasarrufu cihazıyla birlikte kullanılması. Bu aygıtı kurmak, güç tüketimi maliyetlerinizi azaltmanıza da yardımcı oluyor.

    Şirketlerdeki Geçiş Kontrolü Neden Bu Kadar Önemli?

    Hem güvenlik hem de operasyonel verimlilik açısından çalışanlar, müşteriler, ziyaretçiler, tedarikçiler, taşeronlar ve diğerleri, şirket içinde kontrollü bir şekilde özgürce hareket etmeliler. Bu durum işiniz için kritik önem taşıyor. SMARTair™, kimin, ne zaman bir odaya veya alana girebileceğini tanımlamanıza ve o yetkiyi günlük, haftalık, aylık ya da istediğiniz bir zaman diliminde belirlemenize izin veriyor.

    SMARTair™ ayrıca kimin, ne zaman, hangi kapıyı kullandığını da kayıt altında tutuyor. Sorumluluklar açısından bu, şirketler için çok değerli oluyor. SMARTair™, tüm faaliyetleri yakalama, kaydetme ve oluşturma becerisi sayesinde, gerçek bir caydırıcı olarak hizmet ediyor. Personel ve ziyaretçiler bunun farkında olduğunda, hesap verilebilirlik ve sorumluluk her seviyede büyük ölçüde artıyor.

    Operasyonel Verimliliği SMARTair™ İle Artırın

    Fiziksel anahtarları yönetmek zaman ve maliyet gerektiriyor. Anahtarlar kaybolduğunda bunları değiştirmek, çoğaltmak ve diğer benzer görevler büyük bir zaman kaybına sebep oluyor. Bir kapının kilidini uzaktan açabildiğinizi, yeni bir çalışanın yetkilendirme haklarını değiştirebildiğinizi, her bir erişim noktasını kimin ne zaman kullandığına dair bilgi alabildiğinizi veya masanızdan hiç hareket etmeden eski bir çalışanın yetkilerini kaldırabildiğinizi düşünün. SMARTair™’in web uygulaması, tüm ofis, bina veya tesis erişimini her yerden rahatça kontrol etmenizi sağlıyor. Artık beklemek yok, her şey ihtiyaç olduğu anda yapılabiliyor.

    SMARTair™ çözümü, enerji tasarruflu bir cihazla da temin edilebiliyor. Bu ek cihaz, alan kullanılmadığı zamanlarda (toplantı odaları, mutfak, rasgele kullanılan koridorlar vb.) elektrik enerjisini kapatıyor. Böylece güç tüketiminiz ve elektrik faturanız üzerinde de önemli tasarruflar elde etmenizi sağlıyor.

    Geçiş Kontrolünü Basitleştirin

    SMARTair™’in kolaylığı ve esnekliği, güvenliği artırmasının yanı sıra önemli iş avantajları da sunuyor. Fiziksel anahtar kontrolünde harcanan zaman ve kaynakları önemli ölçüde ortadan kaldıran SMARTair™, güvenlik görevlisinin diğer önemli görevlere odaklanması için daha fazla zaman kazandırıyor. Hepsinden önemlisi, kaydettiği verilerle şeffaflık getiriyor ve hesap verilebilirliği artırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.