DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Düzcam enerji tasarrufu sağlayan ürünlerini ENIPE 2018 Fuarı’nda tanıttı

    Şişecam Düzcam enerji tasarrufu sağlayan ürünlerini ENIPE 2018 Fuarı’nda tanıttı

    Ürün geliştirme ve Ar-Ge çalışmalarında enerji verimliliğini en önemli öncelikleri arasına koyan Şişecam Düzcam, 11-14 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen ENIPE – Enerji Verimli Sanayi ve Ürünler 2018 Fuarı’nda ileri teknoloji ürünlerini sergiledi. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sn Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyeti ağırladı.

    Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, ileri teknoloji ürünlerini ENIPE Enerji Verimli Sanayi ve Ürünler 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sundu. 11-14 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda Şişecam Düzcam, ürün geliştirme ve Ar-Ge çalışmalarında enerji verimliliği konusundaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

    İnşaat, yenilenebilir enerji, teknoloji üreticileri ve hizmeti gibi sektörlerden lider kuruluşların bulunduğu fuarda Şişecam Düzcam, özel dekorasyonlu standında enerji tasarrufu sağlayan camlarını tanıttı.

    Şişecam Düzcam, standında mega proje İstanbul Yeni Havalimanı için geliştirdiği yeni ürünü “Temperlenebilir Solar Low-E Cam”ı tanıttı. İstanbul Yeni Havalimanı projesinde tercih edilen üstün nitelikli Şişecam ürünleri ile maksimum ısı yalıtımı, güneş kontrolü, emniyet, güvenlik ve gürültü kontrol özellikleri bir arada sağlanmaktadır.

    Fuarda Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E camlarının yanı sıra maksimum enerji tasarrufu sağlayan üçlü Isıcam üniteleri Isıcam S 3+ ve Isıcam K 3+ camlarını tanıttı. Standı ziyaret eden katılımcılar, bir yandan enerji tasarrufu sağlayan cam ürünleri hakkında yerinde bilgi alırken bir yandan da Isıcam’ın sıcak ve soğuğa karşı üstün yalıtım özelliklerini test edip deneyimleyebildikleri “Isıcam K Test Tüneli” ve “Isıcam S Test Buzdolabı” düzeneklerine büyük ilgi gösterdiler.

    Fuarın açılış gününde, standı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sn. Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyeti de yeni havalimanı camı hakkında detaylı bilgi aldı. Ceylan, “Isıcam K Test Tüneli” ve “Isıcam S Test Buzdolabı”nı bizzat deneyimlerken kendisine Isıcam Sistemleri’nin ısı yalıtımı, güneş kontrol, emniyet, güvenlik ve gürültü kontrol özellikleri aktarıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.