DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Düzcam Ortadoğu’nun en büyük yapı fuarında yeni ürünlerini tanıttı

    Şişecam Düzcam Ortadoğu’nun en büyük yapı fuarında yeni ürünlerini tanıttı
    01.12.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam Düzcam, 26-29 Kasım 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen ‘The Big 5 Show 2017’ Uluslararası Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı. Şişecam Düzcam 42 m2’lik kurulu standı ile fuarda, başta Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E ve Şişecam Temperlenebilir Low-E olmak üzere yeni ürünlerini tanıttı.

    Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi olan Şişecam Düzcam, 26-29 Kasım tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerinin katıldığı ‘The Big 5 Show 2017’ Uluslararası Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı. Enerji tasarrufu, gürültü kontrolü, güvenlik gibi özelliklerinin yanı sıra dekoratif unsurlarıyla da öne çıkan camlar üreten Şişecam Düzcam, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Ortadoğu’nun en önemli yapı fuarı The Big 5 Show 2017’ ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

    İnşaat sektörü açısından önemli ve stratejik bir tüketim merkezi olan Körfez’in en önemli yapı fuarlarından olan ‘The Big 5 Show 2017’de Şişecam Düzcam standını ziyaret edenler; başta temperlenebilir ısı kontrol kaplamalı cam Şişecam Temperlenebilir Low-E Cam Nötral 71/53, Füme 36/34, Bronz 41/35, ısı ve güneş kontrol kaplamalı cam Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Nötral 62/44 ve Nötral 50/33, güvenlik camı Şişecam Ultra Clear Lamine Cam, ekolojik ayna Flotal E, düşük demirli ayna Flotal Ultra Clear, parlak boyalı dekoratif cam Şişecam Boyalı Cam, Şişecam Buzlu Cam “Puzzle” ve “Çakıl’’ olmak üzere Şişecam Düzcam’ın ileri teknoloji ürünleri hakkında bilgilendirildi.

    Şişecam Düzcam’ın fuarda tanıttığı temperlenebilir Low-E kaplamalı ısı kontrol cam markası Şişecam Temperlenebilir Low-E Cam, ısı kayıplarını standart çift cama göre yüzde 50’ye varan oranlarda azaltıyor. Bina içinden bina dışına ısı geçişini azaltarak ısıtma giderlerinden tasarruf sağlayan Şişecam Temperlenebilir Low-E Cam pencere önlerinde kışın soğuk bölge oluşumunu engellerken aynı zamanda cam yüzeyinde oluşan buğulanmaları da geciktiriyor.

    Isı kontrolü sağlarken şeffaflıktan ve doğal gün ışığından ödün vermeyen bu ürün, özellikle şeffaf cam yüzeylerin kullanıldığı ticari binalar ve rezidanslar için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

    Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam ise ısı kayıplarının standart çift cama göre %50’ye varan oranlarda azaltmasına ek olarak projelerin ihtiyacına göre farklı performanslarda güneş ısısı girişini de sınırlıyor. Bu özelliğiyle sadece ısınma değil soğutma giderlerini de azaltıyor.

    Rezidans, okul veya hastane projelerinde Nötral 62/44 yüksek ışık geçirgenliği (%60) ve optimum güneş kontrolü (%43) ile tercih edilirken; ofis ve avm projelerinde ise Nötral 50/33 optimum ışık geçirgenliği (%49) ve maksimum güneş kontrolü (%33) sağladığı için tercih ediliyor. Temperlenebilir ürünler farklı renkte camlar üzerine kaplanarak, projelerin ihtiyaçlarına yönelik farklı performanslarda ürünler de elde edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.