DOLAR 32,5885
EURO 34,7922
ALTIN 2507,852
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Şişecam Together’ genç yetenek programına başvurular başladı

    ‘Şişecam Together’ genç yetenek programına başvurular başladı
    04.11.2017
    A+
    A-

    Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve kimyasallar ana işkollarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu, geleceğini birlikte şekillendireceği genç yetenekleri arıyor. Şişecam bu doğrultuda hayata geçirdiği genç yetenek programı “Şişecam Together” ile iş yaşamına ilk adımı atacak olan yetenekli gençlerin kariyerlerine yön vermeyi amaçlıyor. Son başvuru tarihi 19 Kasım 2017 olan programa, üniversitelerin lisans bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabilecek.

    Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından bir olarak, üretim faaliyetlerini 13 ülkede 22 bine yakın çalışanıyla sürdüren Şişecam Topluluğu, geleceğini birlikte şekillendireceği genç yetenekleri arıyor. Bu kapsamda hayata geçirdiği genç yetenek programı “Şişecam Together” ile Şişecam Topluluğu, iş yaşamına ilk adımı atacak olan yetenekli gençlerin kariyerlerine yön vermeyi amaçlıyor. Gençlerin kariyerlerini Şişecam profesyonelleriyle birlikte şekillendirebileceği programa üniversitelerin lisans bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri 19 Kasım 2017 tarihine kadar başvurabilecek.

    Şişecam Together, 150 ülkeyi aşan satışları ve 13 ülkedeki üretim faaliyetleriyle gerçek anlamda uluslararası ölçekte bir topluluk olan Şişecam’da çalışma fırsatı sunuyor. 

    Şişecam Together genç yetenek programını yurt dışına da taşıyoruz

    Şişecam Topluluğu İnsan Kaynakları Başkanı Şengül Demircan, genç yetenek programı Şişecam Together’ın sadece Türkiye’de değil, Topluluğun faaliyet gösterdiği Almanya, Bulgaristan, Slovakya, Rusya ve Bosna-Hersek’te de eş zamanlı olarak hayata alınacağını belirterek, “Küresel stratejilerimiz ile uyumlu olarak, Şişecam Together programını yurt dışına da taşıyoruz. Lisans döneminden itibaren genç yeteneklerle uzun süreli bağ kurmak ve uzman yardımcısı ve mühendis alımları için nitelikli havuz oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda üniversite işbirliklerimizi yurt dışında da güçlendireceğiz” dedi. İşe yeni başlayan genç yetenekleri yoğun bir eğitim, oryantasyon ve mentörlük sürecinin beklediğini ifade eden Demircan, “Cam her zaman insan hayatına değer katan bir materyal oldu, dolayısıyla odak noktamız insan. Bu nedenle Şişecam Together programını yarattık. Program kapsamında Şişecam’ın geleceğini genç yeteneklerle birlikte şekillendireceğiz” diye konuştu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.