DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Topluluğu Yıldız çalışanlarını ödüllendirdi

    Şişecam Topluluğu Yıldız çalışanlarını ödüllendirdi
    17.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu’nun, yurt içi ve yurt dışı çalışanlarının ödüllendirildiği ‘Şişecam Yıldızlar Geçidi’ ödül töreni bu yıl 6’ncı kez düzenlendi. Topluluğun üretim faaliyetlerini yürüttüğü 13 ülkedeki çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda, enerji verimliliği, üretim, kalite ve teknoloji başta olmak üzere birçok farklı alanda gerçekleştirilen 90 proje değerlendirildi. Bu projeler arasından, 15 yurt içi ve 6 yurt dışı olmak üzere toplam 21 proje ödül almaya hak kazandı. İş Sağlığı ve Güvenliği kategorisinde 12 üretim tesisi ödüle layık görüldü. Törende ayrıca 15 çalışana da özel ödül verildi.

    Camın tüm temel alanlarıyla soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu, çalışanlarının başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla “Şişecam Yıldızlar Geçidi’ ödül töreninin altıncısını düzenledi. ‘Şişecam Yıldızlar Geçidi’ ödül töreni Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman ve yöneticilerin de katılımıyla The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da gerçekleşti.

    Üretim faaliyetlerini 13 ülkede yürüten Topluluğun yurt içi ve yurt dışı çalışanlarının başarılı çalışmalarının ödüllendirildiği etkinlikte, 2016 yılında ‘enerji verimliliği’, ‘üretim’, ‘kalite’ ve ‘teknoloji’ başta olmak üzere birçok farklı alanda gerçekleştirilen 90 proje değerlendirildi. Bu projeler arasından 15 yurt içi ve 6 yurt dışı olmak üzere toplam 21 proje ödüle layık görüldü. İş Sağlığı ve Güvenliği kategorisinde 12 üretim tesisine ödül verildi. Törende ayrıca 15 çalışan da özel ödül almaya hak kazandı.

    Türkiye’nin lider, dünyanın ise sayılı üreticileri arasında yer alan Şişecam Topluluğu’nun küresel pazarda ilk üç arasında yer alma vizyonu doğrultusunda sağlam adımlarla ve kararlılıkla ilerlediğine dikkat çeken Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Önümüze koyduğumuz yüksek hedeflere ulaşmak için sahip olduğumuz en büyük güç insan kaynağımızdır. Şişecam Ailesi’nin sürdürülebilir başarısının temel yapıtaşı olan çalışanları şüphesiz ki; bizleri bir arada tutan en önemli değerimizdir. Şişecam Topluluğu’nun başarısında büyük pay sahibi olan tüm Şişecamlıları ve Şişecam’ın sürdürülebilir başarısına değerli projelerle katkı sağlayan ve ödüle layık görülen tüm çalışanlarımızı gönülden kutlarım” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.