DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam’dan Kızılay’a kan bağışı için destek

    Şişecam’dan Kızılay’a kan bağışı için destek
    02.02.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en köklü sanayii kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu, Türk Kızılayı’na destek kampanyası başlattı. Kampanya kapsamda Şişecam Topluluğu çalışanları Türk Kızılayı’nın gönüllü kan bağışçıları olacak.

    Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu, Türk Kızılay’ının kan bağışı kampanyasına destek veriyor.

    Ülkenin ihtiyacı olan kan bağışının, bilinçli ve düzenli kan bağışçılarından karşılanması için başlatılan destek kampanyası kapsamında Şişecam Topluluğu çalışanları, 8 ildeki 17 farklı noktada Kızılay’a kan bağışında bulunacak. Kampanya, Topluluğun Mersin, Bursa, Eskişehir, Denizli, Kırklareli, Ankara ve Kocaeli’nde yer alan üretim tesislerinin yanı sıra, İstanbul’da yer alan Şişecam Genel Merkezi ve Kocaeli Gebze’deki Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde de uygulanacak.

    Kızılay Kuzey Marmara Bölge Müdür Vekili ve Kartal Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Tanju Levent Çetinkaya, Şişecam Topluluğu ile imzalanan protokolü teslim etmek üzere Şişecam Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Çetinkaya’yı Şişecam Topluluğu İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Başkanı Şengül Demircan ağırladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.