DOLAR 32,5871
EURO 34,7817
ALTIN 2507,641
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude’dan 2020 Dekorasyon Trendleri

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude’dan 2020 Dekorasyon Trendleri
    16.01.2020
    A+
    A-

    Nude’ün önerileri ile 2020 yılında yaşam alanlarınızı baştan yaratabileceğiniz yepyeni tasarım trendlerine göz atmak ister misiniz? Bu yıl doğadan ilham alan motifler, zamansız formlar ve sürdürülebilir malzemeler içeren çağdaş çizgiler iç dekorasyonlara hakim olacak.

    Minimalizmin yükselişi

    Zanaat ve geçmiş duygusu ile bütünleşen, yaşamın kendisinden ilham alan minimalist tasarımlar, 2020 iç dekorasyon trendlerine hakim olacak. Böylece daha azını ama daha iyisini satın almayı benimseyen bir felsefenin tasarım dünyasını etkisi altına aldığını göreceğiz. El yapımı ve kusurları kucaklayan tasarımlarla doğayı kutlayan formlar öne çıkacak.

    Yeni trend: Japonların Wabi-Sabi felsefesi

    Wabi-Sabi, kusurlu güzelliğin daha estetik olduğunu savunan, gösterişsiz, basit bir yaşam tarzını benimseyen bir Japon felsefesidir. Wabi’yi “yalın şıklık”, Sabi’yi ise “kusurlardan keyif almak” şeklinde tanımlayabiliriz. Bu felsefenin temeli, doğallığı objeler ve süreçler dahil yaşamın her alanında benimsemektir. “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Nude koleksiyonlarında siz de Wabi – Sabi tarzına uygun tasarımlar bulabilirsiniz.

    Doğadan ilham alan iç mekanlar

    Çevremizin tehdit altında olduğu bir dünyada, ileri görüşlü tasarımlar, malzemeler ve dokular doğanın gücüne uyarlanıyor ve doğa ile sinerji içinde çalışmaya odaklanıyor. Şehir hayatının yoğunluğu, iş stresi ve teknolojinin hayatımızın tüm alanlarında etkisini hissettirmesi sonucu tüm dünyada doğaya dönüş akımı etkisini hissettiriyor. 2020’de yeşilin, kahverenginin her tonunun ve ahşabın evlerimize konuk olacağı bir dönem yaşayacağız. Doğadan ilham alan motifler, zamansız formlar ve dokunsal yüzeyler oldukça trend olacak. Kaya oluşumları ve okyanus derinlikleri gibi doğadan esinlenen tasarımlar ön plana çıkacak. Sıvı formlar; mermer efektler, bulanık pigmentler ve kireçli yüzeylerle birleşecek. Evlerde konfor arayışı artacak ve uzun ömürlü, sürdürülebilir malzemeler içeren çağdaş çizgiler önem kazanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.