DOLAR 32,5959
EURO 34,8033
ALTIN 2496,524
BIST 9444,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişli’de “Küründen Kabare” izdihamı

    Şişli’de “Küründen Kabare” izdihamı
    22.03.2018
    A+
    A-

    Gösterildiği salonlarda ayakta alkışlanan “Küründen Kabare”, tiyatro izleyicisini toplumsal iki yüzlülükle hesaplaşmaya çağırıyor.

    Sinema ve tiyatro oyuncusu Seyhan Arman’ın, hayatın her alanında dayatılanlara karşı kendi yazıp oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu “Küründen Kabare’’, 21 Mart Çarşamba akşamı Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluştu.

    Seyhan Arman’ın yazıp, oynadığı ve Melisa İclal Yamanarda’nın yönettiği “Küründen Kabare” isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yapan Şişli Belediyesi “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” kapsamındaki etkinliklerinin ilkini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmiş oldu. Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik izdihama neden olurken, tüm koltukların dolu olduğu salonda seyirciler Seyhan Arman’ı dakikalarca ayakta alkışladı.

    “Tiyatro bu hayatta benim kurtarıcım oldu. Bu sebeple tiyatroya minnetim büyük.” diyen Arman oyunun sonunda sözlerine şöyle devam etti; “Çok büyük emek verdiğimiz oyunumuzun bu denli beğenilmesi ve oyun sonunda ki alkışları hiç bir şeye değişemem. Anlatmak istediğim bir derdim var ve aslında tam da anlatmak istediğim kitleye bugün oyun oynayabildiğim için çok mutluyum. Şişli Belediyesi’ne ve Başkan Hayri İnönü’ye çok teşekkür ederim

    Seyirci tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Küründen Kabare sahnelerde olmaya devam ediyor.
    Oyun programı ve ayrıntılı bilgiye www.kurundenkabare.com web adresinden ulaşılabilir.

    Melisa İclal Yamanarda’nın yönettiği, sinema ve tiyatro oyuncusu Seyhan Arman’ın kendi yazıp oynadığı, çok ses getiren tek kişilik tiyatro oyunu “Küründen Kabare’’nin dramaturgluğunu Sinem Özlek, oyunun dekor ve kostüm tasarımını Aslı Ersüzer ve ışık tasarımını ise Cem Yılmazer yapıyor.

    Küründen Kabare Künye:
    Yazan- Oynayan: Seyhan Arman
    Yönetmen: Melisa İclal Yamanarda
    Dramaturg: Sinem Özlek
    Sahne-Kostüm Tasarım: Aslı Ersüzer
    Işık Tasarım: Cem Yılmazer
    Yönetmen Yardımcısı: İlsu Olcahan Kubak
    Müzik Direktörü: Ceren Özkarataş
    Ses Operatörü: Baran Yüksel
    Işık Operatörü: Mustafa Genç
    Müzik-Şarkı Sözleri: Seyhan Arman
    Dış Ses: Engin Alkan

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.