DOLAR 32,3315
EURO 35,1042
ALTIN 2308,444
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sistem Armada Antimikrobiyel Seri ile çalışma ortamında hijyen manifestosu

    Sistem Armada Antimikrobiyel Seri ile çalışma ortamında hijyen manifestosu
    20.09.2017
    A+
    A-

    Sonbahar aylarına geldiğimiz bugünlerde, üst solunum yolu enfeksiyonları sıklıkla görülen hastalıkların başında geliyor. En fazla iş gücü kaybına yol açan bu hastalık, bulaşıcı olduğu için de ofislerin hijyeni daha önemli bir hal alıyor. Bu noktada son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Sistem Armada Antimikrobiyel seri ile Legrand, binalarda yüzde 99,9 self-dezenfeksiyon sağlayarak bireylere sağlıklı bir çalışma ortamı sunuyor.

    Sonbahara ‘merhaba’ dediğimiz bugünlerde gün yüzüne çıkan solunum yolu hastalıkları, çalışma ortamlarının dezenfeksiyonlarının iyi yapılmamasıyla birleştiğinde iş gücü kaybına neden olabiliyor. İş yaşamı, hayatımızın çok önemli bir kısmını kapsadığından hareketle ofislerin hijyeni de, önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor… Bu bilinçle entegre çalışma ortamı çözümlerinde uzman Legrand, Sistem Armada Antimikrobiyel serisi ile binalarda yüzde 99,9 self-dezenfeksiyon sağlıyor.

    Çalışma ortamlarına hijyenik dokunuş…

    200’ den fazla fonksiyonu bulunan Sistem Armada serisi ile Legrand, bina sistemine uyum sağlayarak çalışma performansına katkıda bulunuyor. Tüm elektrik tesisatıyla uyumlu Sistem Armada, hastaneler, alışveriş merkezleri ve okullar gibi genel mekanlarda ve tüm diğer çalışma ortamlarında; sütunlar, bürotik bloklar, kablo kanalları, döşeme altı buatlar, toplantı odası blokları ve masa altı blokları gibi ürünlerle kusursuz bir planlama sunuyor.

    Yüzde 99,9 self-dezenfeksiyon…

    Antimikrobiyel malzeme ve Ag+ gümüş iyonlarının birleşmesiyle oluşan Sistem Armada Antimikrobiyel ürünleri, sağladığı self-dezenfeksiyonla mikropların ve bakterilerin çoğalıp yayılmasını engelliyor. Sistem Armada, pürüzsüz ve parlak yüzeyi sayesinde üzerinde tozların barınmasına izin vermiyor. Ayrıca Legrand Sistem Armada Antimikrobiyel ürünleri, Fransa merkezli test laboratuvarı ‘Biotech Germande’ tarafından belgeleniyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.