DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siyah nokta ve sivilcelerden Sinoz ile kurtulma zamanı

    Siyah nokta ve sivilcelerden Sinoz ile kurtulma zamanı
    20.02.2018
    A+
    A-
    ün boyu maruz kalınan hava kirliliği, güneşin zararlı ışınları ve sigara dumanı gibi dış etkenler cildimizin doğal yapısını bozarak sivilce ve siyah nokta oluşumuna neden oluyor. Yaş fark etmeksizin yüzde ortaya çıkan sivilceler ve özellikle yağlı ciltlerin sorunu olan siyah noktalardan kurtulmak doğru ürünü kullanmakla artık mümkün.
     
    Ciltteki gözenekler dış etkenlere, yanlış beslenmeye, hormonlara ve yüksek dozda B12 ile çeşitli etken maddeler içeren ilaçların kullanılmasına bağlı olarak ölü deri hücreleri veya aşırı yağlanma nedeniyle tıkanıyor. Cildin görünümünü ile birlikte doğal yapısını bozan bu etkenler, sivilce ve siyah nokta oluşumuna neden olarak moral bozukluğuna da yol açıyor.
     
    Sinoz kozmetik tarafından geliştirilen yüz bakım maskesi içeriğindeki sarı papatya, bentonit kili, spirulina yosunu, aynı sefa yağı,  E ve B vitaminleri sayesinde siyah noktalara ve sivilcelere karşı etkili bir çözüm sunuyor. Sinoz yüz bakım maskesi, haftada 1 veya 2 kez kullanım ile tıkalı gözenekleri açarak cildin nefes almasını, cildin nem ve yağ dengesini sağlıyor. Böylelikle sivilceler ve siyah noktalar kısa sürede yok olurken, kan dolaşımını hızlandırması sayesinde de kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.
     
    Zararlı kimyasallar içermeyen özelliğiyle cildi besleyerek nemli tutan Sinoz Yüz Bakım Maskesi’nin haftalık düzenli olarak kullanılmasıyla ciltteki sivilce ve siyah noktalardan kısa sürede kurtulmak mümkün.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.